Blogurile dispozitivului au fost o flutureste în ultima zi despre TechCrunch, specificând că netbook-urile “nu sunt destul de mari”. Compunerea unei acțiuni Publish nu sa dovedit extrem de dificilă, a oferit numărul de erori factuale în original. Gadgeturile Boing Boing explică faptul că scăderea spectrului pe care Publica TC Publish pare să o acopere, este aproape imposibil de cumpărat, deoarece sunt atât de depășite. LILIPUTING Specifică pe bună dreptate că compararea experienței de navigare la iPhone nu merită considerată că este complet o problemă de aplicație software. Laptopul merge atât de departe încât să sugereze HP Tiny 1000, precum și Samsung NC10, în special pentru tastatura lor. Techcrunch nu este singur în opinia lor; În această săptămână, Intel a precizat că utilizarea gadget-urilor ultra portabile a fost “fină pentru o oră”. TechCrunch creează un tablet web ideal acum folosind înțelepciunea colectivă a comentatorilor blogului. Apare ca și cum ar fi doar o rețea de netbook pentru prototip.

Acoperim piața netbook-urilor din diferite motive decât majoritatea: costurile scăzute scăzute fac ca oamenii să fie mult mai pregătiți să hack pe dispozitiv. Pentru costul unui smartphone, obțineți un laptop complet capabil. Performanța scăzută nu contează la fel de mult având în vedere că conducem arome diferite ale Linux care sunt mult mai ușoare decât ferestrele. Oamenii care rulează OSX86 o fac pentru a aborda o piață pe care Apple nu o face.

Care este experiența dvs. cu netbook-urile? Aveți unul pe care îl adorați sau sunteți supărați de deficiențele lor? Proiectele pe care le-am acoperit în trecut includ Acer Aspire One, Asus Eee PC, Dell Tiny 9, precum și Wind Msi.

[Foto: Onken Bio-Pot]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *