iulie 2018 Patch de securitate este acum lansat pentru Galaxy J8

Samsung Galaxy J8
Samsung a început să deruleze patch -ul de securitate din iulie 2018 pentru recent lansat Galaxy J8. Aceasta este prima actualizare software pentru Galaxy J8 de la lansarea sa. Actualizarea se desfășoară în prezent în Brazilia și Columbia. După cum era de așteptat, această actualizare crește patch -ul de securitate până în luna iulie, care conține remedieri și îmbunătățiri de securitate importante. Nu vă așteptați la nicio funcție nouă sau inovatoare cu această actualizare.

Dețineți un nou Galaxy J8 și doriți să rămâneți la curent cu cele mai noi îmbunătățiri și remedieri de securitate? Bine, apoi accesați Setări> Actualizare software> Descărcați actualizări manual pentru a verifica actualizările. Din nou, actualizarea este disponibilă în prezent doar în Brazilia și Columbia, conform unui raport al Sammobile. În cazul în care regiunea dvs. nu a primit actualizarea, nu, Samsung va lansa treptat actualizările în mai multe țări în timp. fiți siguri!

Gigantul coreean de tehnologie Samsung a dezvăluit un nou membru în linia lor de smartphone-uri din seria J la nivel de intrare, Galaxy J8. Noul Duo J8 prezintă un afișaj infinit superamolat care să păstreze tendința 2018 a raportului de aspect al ecranului 18: 9. Galaxy J8 are un ecran de 6,0 HD+ cu rezoluție de 720 x 1480, un nivel de intrare de 1,6 GHz Qualcomm Snapdragon 450 octa-core procesor ajutat de 4 GB RAM, 64 GB de stocare internă cu un slot dedicat cardului microSD la bord, care poate gestiona carduri de până la 256 GB pentru extinderea stocării. Menținerea luminilor aprinse este o baterie de 3500mAh.

Un combo senzor de 16MP + 5MP.
Fotografia este gestionată de o configurație duală a camerei cu un shooter de 16MP (f/1.7) + 5MP (f/1.9) în spate. Selfie -urile sunt gestionate de o unitate de 16MP (f/1.9). Atât camerele din față, cât și cele din spate prezintă un singur bliț LED.

Venind în partea de conectivitate a Samsung Galaxy J8, vă are toate acoperite cu Wi-Fi 802.11 B/G/N, Bluetooth 4.2 LE cu A2DP, GPS și multe altele. Din fericire, Galaxy J8 păstrează jack -ul pentru căști vechi pe care îl iubim cu toții. Un scaner de amprente și deblocarea feței sunt disponibile ca opțiuni de autentificare biometrică. Galaxy J8 rulează pe Android 8.0 Samsung Experience, bazat pe Oreo, UI din cutie.

Postări asemănatoare:
Samsung Galaxy S6 și S6 Edge primesc patch -ul de securitate din iunie 2018 în Europa

Sursa: Sammobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *