Timpul a numit Elon Musk, SpaceX, precum și fondatorul Tesla, ca persoana din 2021 a anului, precum și a publicat un interviu prelungit pe site -ul său.

Musk este o figură extrem de polarizantă, precum și una care s -a descoperit în dificultate cu companiile guvernamentale în trecut, cu toate acestea, acest nou premiu va fi cu siguranță unul dintre cei mai buni ai săi. Pe bună dreptate sau greșit, Musk are acum recunoașterea pe care crede că o merită.

Timpul este luat cu siguranță cu propria alegere, așa cum este detaliat de introducerea destul de efuzivă a interviului său.

Cel mai bogat tip din lume nu deține o casă la fel de bine, precum și recent și -a vândut averea. El aruncă sateliții pe orbită, precum și hrănește soarele; El conduce o mașină și un camion pe care l -a produs, care nu folosește gaz, precum și abia are nevoie de un șofer. Cu o lovitură de deget, piața bursieră se ridică sau se ridică. O armată de devotati atârnă de fiecare rostire. El visează pe Marte în timp ce el cel mai bine pământul, înrădăcinat, precum și indomabil. În ultimul timp, Elon Musk îi place să-și trăiască și să-și trăiască poops.

Musk a fondat afaceri cu mult înainte de Tesla, desigur, Zip2 apărând înainte ca concurenții precum MapQuest, precum și X.com să fie cumpărate de PayPal înainte ca acesta să fie ales de eBay.

Piesa cu normă întreagă merită verificată dacă te gândești în vreun fel la povestea lui Elon Musk, precum și la ceea ce a realizat. Cu toate acestea, asigurați -vă că ați sesizat timpul deoparte – este o postare lungă și lungă.

(Sursa: timp)

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcați datele Windows 11 Pro ISO fără produs crucial de la Microsoft

Forță descărcare Windows 11 Ideal de actualizare gratuită acum, iată exact cum [tutorial]

Cum să configurați Windows 11 pe un Mac care utilizează astăzi Boot Camp

Descărcați Windows 11 Assistant de instalare pentru computer

Cum să faceți upgrade la Windows 11 de la Windows 10 gratuit

Cum să produceți unitatea flash Windows 11 USB [Ghid]

Descărcare: IOS 15.2 Final IPSW Link -uri, date despre profil OTA împreună cu iPados 15.2 – Out Now

Jailbreak iOS 15.2 pe iPhone, precum și actualizarea condiției iPad

Cum să configurați macOS 12 Monterey Hackintosh pe PC [Ghid]

Cel mai bun iPhone 13, 13 Pro protecții cu ecran de sticlă temperat, oferit astăzi [Listă]

Cel mai bun iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [Listă]

Top iPhone 13 Pro Max Protens Protens oferit pentru a obține [lista]

Cele mai bune situații iPhone 13 / Pro pentru securitate oferită ideal acum

Cum să reparați IOS 15 Baterie de scurgere a bateriei [Ghid]

Apple Bucurați -vă de aplicații ECG Hack: Permiteți -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Puteți respecta noi pe Twitter, sau Instagram, și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *