cel mai nou flagship al LG, The G2, este o fiară de performanță și găzduiește câteva specificații destul de luxoase – un puternic procesor Qualcomm Snapdragon 800 Quad Core ceas la 2.26 GHz, 5,2 ″ Full Full Full Afișaj IPS HD, 2 GB RAM, cameră principală de 13 MP și o baterie Li-polimer de 3.000 mAh. Ei bine, toate aceste lucruri sună cu adevărat minunat, iar telefonul impresionează și cu caracteristicile sale. Cu toate acestea, există câteva lucruri în ceea ce privește utilizatorii acestui telefon nu sunt destul de fericiți.

În primul rând, există probleme legate de aparatul foto, și anume LAG în timp ce utilizați camera și o calitate relativ slabă a imaginii. În al doilea rând, utilizatorii LG G2 nu sunt mulțumiți de ieșirea de difuzor și de volumul căștilor. Știm cu toții că Android este lumea posibilităților în care orice problemă legată de software a unui dispozitiv cu o bază de fani bună nu este nesupravegheată. Avem o mare comunitate de dezvoltatori care este suficient de talentată pentru a depăși orice obstacol. Tot ce vreau să spun este că există o soluție sau o rezolvare pentru fiecare problemă cunoscută pe un dispozitiv popular Android.

Dacă dețineți LG G2 și simțiți că volumul difuzorului telefonului dvs. nu este suficient de tare, trebuie să căutați o soluție care să o facă mai tare. Acum avem un mod de hack de volum perfect de lucru pentru LG G2, care stimulează volumul difuzorului și căștilor acestui telefon vizibil mai tare. Creditul pentru acest hack de volum se adresează SIL0 de la XDA. Degetele mari până la el!

Modele LG G2 compatibile:

MOD -ul LG G2 Volume Boost îmbunătățește ieșirea audio la nivelul de excelență și este compatibil cu următoarele variante ale dispozitivului cu stocul LG ROM:

AT&T LG G2 D800

T-Mobile LG G2 D801

International LG G2 D802

Canadian LG G2 D803 (Rogers, Bell, Telus etc.)

Sprint LG G2 LS980

Verizon LG G2 VS980

Coreean LG G2 F320L

Caracteristici:

Modul de volum vizează nu numai creșterea nivelului de difuzoare și a volumului căștilor, dar are grijă și că nu simți nicio distorsiune care se găsește de obicei în astfel de hack -uri de volum. Iată cum tratează volumul pe LG G2:

Mută ​​volumul Sweet Spot la 50% (în mod implicit, este la 80-90%)

Elimină nevoia de aplicații de stimulare a volumului

Nu modifică calitatea semnalului audio DAC brut

Oferă unitate de semnal optimizată pentru căști OHM mai mare

Textura audio îmbunătățită și plinătatea

Îmbunătățit scăzut la niveluri de ascultare optime

Nu ratați!
Bucurați -vă de aplicația Sony Xperia Walkman pe LG G2 (toate modelele)

Cerințe:

Un LG G2 înrădăcinat (orice model). Dacă încă nu v -ați înrădăcinat telefonul, îl puteți face acum. Vă rugăm să vă îndreptați către tutorialul nostru detaliat și ușor de urmărit.

Un browser de fișiere root. Aș recomanda aplicația Root Browser sau Root Explorer: [GooglePlay url = ””]

Descărcați fișierul mod de volum și extrageți zip -ul. Asigurați -vă că descărcați fișierul corect dacă nu doriți să încurcați lucrurile:

LG_G2_VOLUME_BOOST_MOD_AT & T.ZIP

Lg_g2_volume_boost_mod_canadian.zip

Lg_g2_volume_boost_mod_international.zip

Lg_g2_volume_boost_mod_korean.zip

Lg_g2_volume_boost_mod_sprint.zip

LG_G2_VOLUME_BOOST_MOD_T-MOBILE.ZIP

Lg_g2_volume_boost_mod_verizon.zip

Avertizare!
Vă rugăm să vă asigurați că nu aveți nicio altă aplicație de volum sau impuls de volum instalată pe dispozitivul dvs.

Instalați LG G2 Volume Boost Mod:

Instalarea modului de hack -uri de volum personalizat este foarte ușoară, deoarece tot ce trebuie este să înlocuiți fișierul de sistem cu cel descărcat de mai sus. Dacă sunteți nou la astfel de lucruri, iată pașii pentru a o face:

Declarați volumul descărcat Volumul Boost Mod Zip. Veți găsi un fișier numit „SND_SOC_MSM_TAIKO”. Copiați acest fișier pe telefonul dvs.

Lansați aplicația Root Browser și accesați/System/etc/Directory.

Găsiți fișierul de sistem cu numele „snd_soc_msm_taiko” și copiați -l într -un folder de pe telefon ca o copie de rezervă.

Acum accesați fișierul „SND_SOC_MSM_TAIKO” modificat, atingeți și țineți -l și selectați Copiere.

Navigați din nou la/sistem/etc/folderul și lipiți -l aici.

Când vă întreabă dacă doriți să suprascrieți fișierul mai vechi, alegeți „Da”.

După înlocuirea fișierului de sistem, trebuie să setați permisiunea pentru fișierul „snd_soc_msm_taiko” la 0644, adică rw- r– r– (proprietar = citire+scrie, grup = citit și alții = citit). Pentru a afla mai multe despre cum să setați permisiunea fișierului pe Android, citiți acest ghid.

Când ați terminat cu suprascrierea fișierului de sistem cu cel modificat, ieșiți din browserul rădăcină și reporniți telefonul. Acum testați difuzorul telefonului și volumul căștilor. Trebuie să te simți mai tare și mai bun ca niciodată. Bucurați -vă!

Sursa: XDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *