aici sunt 5 motive pentru care credem că nu trebuie să vă actualizați la iOS 10 astăzi pe dispozitivul dvs. compatibil pentru iPhone, iPad sau iPod Touch.

În cele din urmă, este timpul asupra noastră! Acum că iOS 10 este chiar aici pentru iPhone compatibil, iPad, precum și dispozitive iPod Touch, cu siguranță vor exista o mulțime de proprietari de gadgeturi care stau pe gard cu privire la faptul că trebuie să își actualizeze sau nu dispozitivele. Există motive convingătoare pentru o actualizare instantanee, precum și cu această postare, vom acoperi cinci motive pentru care trebuie să amânați această actualizare.

Fără jailbreak

Acesta este cu adevărat fără creier; Dacă vă apreciați jailbreak -ul, precum și nu puteți imagina o experiență iOS fără a fi eliberat din grădina cu pereți Apple, atunci rămâneți bine, precum și eliminați cu adevărat această actualizare iOS 10. iOS 9.3.3 este versiunea actuală a iOS care poate fi închisă, ceea ce indică faptul că a vedea că pictograma Cydia superba nu este posibilă cu un dispozitiv iOS 10. Desigur, acest lucru s -ar putea modifica întotdeauna în câteva zile sau s -ar putea să fie săptămâni, chiar și cu câteva luni înainte de a vedea un instrument oferit public oferit pentru actualizarea actuală. Ca întotdeauna, vă vom păstra la fel de mult ca data la starea iOS 10 jailbreak.

Continuați să consultați următoarele, la fel de multe informații despre această problemă: Jailbreak iOS 10 / 10.0.1 pentru iPhone, iPad, iPod Touch [Ultima actualizare a condițiilor].

Probleme de dinți

Nu faceți nicio eroare în acest sens, indiferent de modul în care o mulțime de semințe de mere betas înainte de eliberare, precum și indiferent de modul în care o mulțime de bug-uri au rezolvat afacerea în perioada de testare, prima versiune publică a iOS 10 va avea probleme de dinți. Acestea s -ar putea manifesta în tipul de scurgere a bateriei, sau chiar în performanțe, precum și în problemele care au început atunci când interacționează cu aplicațiile, precum și cu conținutul. Este probabil ca acestea să fie remediate într -o versiune iOS 10 puncte înainte.

Citiți și: Cum să reparați durata de viață a bateriei IOS 10 [Ghid].

Aplicații incompatibile

Dezvoltatorii au avut mult mai mult decât suficient timp pentru a interacționa cu iOS 10 SDK, precum și pentru a pregăti aplicațiile existente pentru această versiune, cu toate acestea, acest lucru nu indică faptul că au fost într -adevăr suficiente proactive pentru a o face. Cu fiecare versiune importantă a platformei, vedem aplicații toamna pe drum, în timp ce designerii selectează să nu pună în munca necesară pentru a oferi compatibilitate. Fii conștient de o mulțime de aplicații cruciale, precum și de inspectați dacă oferă acea compatibilitate importantă iOS 10.

Puteți descoperi câteva dintre aplicațiile care sunt deja compatibile cu iOS 10 aici: aplicații compatibile iOS 10 pentru iPhone, precum și iPad [listă].

Utilizați un dispozitiv mai vechi

Apple a renunțat la asistență pentru gadgeturi precum iPhone 4S, cu toate acestea, după cum știm, afacerea pare să încerce, precum și să suporte cât mai multe gadgeturi tradiționale, cu fiecare, precum și fiecare actualizare a firmware -ului. În acest scop, este posibil ca gadgeturi precum iPhone 5 să se confrunte cu probleme semnificative de performanță atunci când se actualizează la iOS 10.

Dacă călătorești

Dacă călătoriți cu date celulare schițate sau intermitente sau cu acces Wi-Fi, atunci este cel mai probabil un concept excelent de așteptat până când vă aflați într-o locație cu protecție de încredere înainte de a continua cu actualizarea. În ziua lansării, milioane de gadgeturi de pe tot globul vor fi pinging serverele de actualizare Apple pentru a obține acces la curent la curent, precum și cele mai mari modificări introduse cu iOS 10. S -ar putea să ajungeți doar să vă descurajați dacă încercați să vă alăturați în acea mulțime . De asemenea, în situație, orice tip de nu merge greșit în timpul sau după actualizare, s -ar putea să înrăutățească lucrurile.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

5 motive uriașe pentru care trebuie să vă actualizați astăzi la iOS 10

Cum să downgrade IOS 10 până la iOS 9.X [Tutorial]

Descărcați link -uri iOS 10 / 10.0.1 și configurați pe iPhone 6s, 6, Plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *