, noul MacBook Air de 12 inci ar putea ajunge pe piață încă de la sfârșitul acestei luni? O scurgere de informații este îndreptarea degetelor spre posibilitatea unei actualizări a celor 11 existente, precum și a modelelor MacBook Air de 13 inci, care ar trebui să apară pe 24 februarie. Mai multe detalii de urmat, imediat după salt.

MacBook Air de 12 inci a păstrat blogosfera aglomerată cu o varietate de speculații, precum și zvonuri câștigând tracțiune cu timpul, în timp ce mult așteptatul actualizare al liniei MacBook Air existente a fost oarecum uitată în întregul proces. Sosirea acestor mașini actualizate a fost demult ca fiind una pentru mijlocul anului 2015, cu toate acestea, potrivit LetemsveteMapplem, fanii speranți ar putea vedea ca notebook-urile reîmprospătate încă din 24 februarie.

Site -ul web explică în plus că sosirea ar putea fi o dezvoltare cu cheie scăzută, una în care Apple ar putea începe să stivuiască caietele din magazinele sale, fără a urca pe scenă pentru a dezvălui loviturile de performanță așteptate. Acest lucru este mai degrabă de înțeles, cu condiția să nu existe prea multe pentru Apple să ia scena pentru și să dezvăluie câteva îmbunătățiri din punct de vedere tehnologic minor, adică până când credem noi MacBook Air de 12 inci.

Bezelurile cu ecran foarte subțiri, precum și o tastatură de la margine la margine, așa cum zvonul ar putea face ca MacBook Air de 12 inci să fie cel mai compact laptop pentru a afla din tabăra Apple. Interesant, a fost, de asemenea, raportat că, odată cu introducerea MacBook Air de 12 inci, Apple va căuta să înceteze producția modelului proeminent de 11 inci. Cu această informație nouă, cu toate acestea, ar putea însemna mai multe întârzieri pentru MacBook Air de 12 inci, a oferit prelungirea vieții pe care designul de 11 inci ar putea să o primească la sfârșitul lunii februarie.

Suntem specifici că vom auzi mai multe despre acest avans în zilele următoare. Indiferent dacă este doar o actualizare a liniei existente sau a unui caiet cu totul nou pentru această problemă, veți auzi știrile de la noi, indiferent. Așadar, păstrați -vă ochii ferm pe această zonă, precum și vă vom ține la curent cu știrile de urmat.

(Sursa: letemsventeMapplem [Google Translate])

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *