Iată exact modul de reparare a problemei de baze de date Microsoft Exchange, utilizând lucrări de reparație restante pentru schimb.

Ce sunt lucrările de reparație restante pentru schimb?

Pentru aceia dintre voi care nu știu, lucrările de reparație a lui Stellar pentru aplicația Software Exchange pot ajuta la Recuperarea demontată, precum și datele offline Exchange EDB, în mod corect, precum și un mod simplu. Această aplicație software a fost extrem de sugerată de mulți experți (MVPS) din întreaga lume din întreaga lume pentru a se recupera, precum și a repara problema menționată anterior.

Lucrările de reparații stelare pentru Exchange sunt compatibile pentru a lucra cu Exchange Server 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2000, precum și chiar 5,5.

Când să utilizați lucrări de reparație restante pentru schimb?
Deci, următoarea preocupare este că atunci când utilizați cu exactitate lucrări de reparație stelară pentru schimb? Ei bine, dacă aveți de -a face cu orice tip de unul dintre respectarea a trei probleme, lucrările de reparație restante pentru schimb vă pot ajuta să vă salveze:

Eroare de oprire murdară

Nerespectarea bazei de date

Exchange Server Crash

Eseutil nu reușește

Jurnalele lipsesc sau șterse

Backup -ul nu este disponibil

Cum se utilizează lucrări de reparație excepționale pentru schimb?
Cereri și instalare a sistemului:

Procesor: Intel compatibil (x86, x64)
Memorie: 8 GB recomandat
Hard disk: 250 MB spațiu liber
Sistem de operare: Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 și Windows Server 2016, 2012, 2008

Instalare:

Descărcați un fișier .exe.

Vor apărea unele cutii de dialog. Respectă indicațiile pentru a configura software -ul.

Pași:

Puteți utiliza Ghidul de conformitate cu pas cu pas pentru a ajuta la repararea serverului dvs. Exchange, utilizând lucrări de reparație restante pentru Exchange.

Pasul 1: Descărcați, precum și rulați lucrări de reparație excepționale pentru software -ul Exchange. Din ecranul primar, alegeți datele EDB corupte pe care doriți să le reparați sau să le recuperați.

Pasul 2: Acum trebuie să scanați fișierul. Alegeți alegerea „Scanare rapidă” dacă doriți să utilizați modul rapid pentru a scana, precum și repararea lucrărilor corupte EDB sau alegeți „scanare extinsă” dacă doriți o scanare cuprinzătoare a datelor EDB corupte pentru rezultate mult mai bune.

Pasul 3: După finalizarea scanării, căsuțele poștale recuperabile vor fi listate în secțiunea din partea stângă. Puteți vedea că datele sunt vizibile în panoul din stânga, panoul din mijloc, precum și panoul din dreapta:

• Panoul din stânga arată date cu căsuțele poștale, folderele, precum și sub-folderele.
• Panoul de mijloc oferă informații despre căsuța poștală aleasă: atașamente, articole prin poștă șterse, de la, la, subiect, data.
• Panoul din dreapta oferă previzualizarea articolului de poștă ales: de la, la, subiect, data, atașamente, corp.

Opțiuni avansate suplimentare:

Căutare rapidă: puteți naviga rapid pentru e -mailuri, precum și fișiere media. Puteți tasta cuvintele cheie, așa cum se arată mai jos, care acceptă navigarea rapidă sunt de la, la subiect, precum și data.

Opțiuni de poștă de previzualizare: oferă trei alegeri de previzualizare plutitoare/andocare, pin/Unpin, închide/ascunde.

Acum alegeți căsuța poștală pe care doriți să o recuperați și faceți clic pe „Salvați”.

Opțiuni de salvare multiple:
Exportați căsuțe poștale recuperate pentru schimbul online

Pasul 4: Apoi, faceți clic pe „Exportați la Exchange Online” alegerea din salvare ca alegeri, precum și faceți clic pe „Următorul” pentru a exporta căsuțe poștale recuperate.

Pasul 5: Acum alegeți profilul Outlook care are privilegii de administrator. Când vi se solicită, accesați parola, precum și furnizați detalii despre „Controller de domeniu” unde este instalat anunțul. Când se face acest lucru, faceți clic pe „Următorul” pentru a exporta căsuțe poștale recuperate către serverul de destinație.

Pasul 6: În fereastra căsuțelor poștale ale hărții, produceți căsuța poștală sau aplicați filtre înainte de export.

• Puteți seta îngrijorarea pentru o recuperare importantă a căsuței poștale
• De asemenea, puteți modifica căsuța poștală de destinație folosind opțiunea „Editare”.
• De asemenea, puteți produce o nouă cutie poștală individuală pe serverul de destinație care utilizează opțiunea „Creare căsuță poștală”.
• De asemenea, puteți „aplica filtru”, cum ar fi

1. Exclude: Excludeți e -mailurile din folderul de e -mail Junk, precum și folderul de e -mail șters.
2. Interval de date: Adăugați data de pornire, precum și data de încheiere pentru care administratorul dorește să includă/ exclude e -mailurile pentru recuperare.
3. ID -urile expeditorului care trebuie excluse: Admin poate exclude e -mailurile dintr -o listă de expeditori specificați. Puteți intra în adrese de e-mail expeditoare și faceți clic pe Adăugare la listă. Acum faceți clic pe Următorul.

Pasul 7: În fereastra „Salvați”, puteți vizualiza și gestiona căsuțele poștale în coadă. De asemenea, puteți să le opriți opțional să repare sau să faceți clic pe „Stop All” pentru a încheia procesul de vindecare.

Pasul 8: Un proces de dialog Total Ecranele exportului Rezumatul exportului în cazul în care doriți să inspectați acest lucru.

Căsuțele poștale recuperate la export către Office 365 – Pasul 1 la Pasul 3 ar fi același

Pasul 4: Acum alegeți Export to Office 365 Choice din alegerile de salvare, precum și faceți clic pe „Următorul”. Acest lucru vă va permite să exportați căsuțele poștale recuperate în Office 365.

Pasul 5: În continuare, trebuie să alegeți profilul Outlook cu privilegiile de administrator, precum și să accesați parola. Pur și simplu faceți clic pe „OK” pentru a exporta căsuțele poștale recuperate.

Pasul 6: Înnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *