Omni ROM, care este unul dintre cele mult mai proeminente ROM-uri personalizate, care se ocupă printre numărul de ROM-uri personalizate oferite pe piață, tocmai a introdus versiunea actuală care este numită Omni ROM 8.1. În ceea ce privește Omni ROM 8.1 Introd, versiunea ROM actuală se bazează pe versiunea actuală a Android, care este Android 8.1 Oreo, care este o versiune de întreținere pe Android 8.0 Oreo, care a fost lansată de Google până la sfârșitul anului trecut .

În ceea ce privește Omni ROM 8.1, această versiune cea mai actuală a OMNI ROM include toate caracteristicile care au fost prezente pe versiunile anterioare ale Omni ROM -uri, pe lângă toate caracteristicile de la Android 8.1 Oreo, inclusiv caracteristici mai noi, imagini de fundal, precum și multe altele Mai Mult. În legătură cu imaginile de fundal curente cu Omni ROM, avem imagini de fundal de la Omni ROM 8.1, precum și le puteți descărca pentru gadgetul dvs. de mai jos.

Descărcați imagini de fundal Omni ROM Stock

Designerii din spatele romului Omni Ever Omni tocmai au dezvăluit versiunea actuală a Omni ROM bazată pe Android 8.1 Oreo, care este numit Omni ROM 8.1. Versiunea actuală a OMNI ROM 8.1 este acum cu suport pentru gadgeturi proeminente precum OnePlus 5, OnePlus 5T, Pixel, precum și gadgeturi Nexus, inclusiv altele.

În ceea ce privește lansarea Omni ROM 8.1, ROM include, de asemenea, cele mai multe imagini de fundal actuale care au fost create de Team Omni ROM pentru actualizarea curentă. Există un nivel general de 22 de imagini de fundal incluse în versiunea actuală a OMNI ROM, care va fi oferită pe gadgetul dvs. atunci când faceți rom pe dispozitivul dvs.

Toate cele 22 de imagini de fundal incluse cu Omni ROM 8.1 sunt create cu logo -ul Omni ROM, precum și includ diferite culori diferite, precum și stiluri. De asemenea, câteva dintre aceste imagini de fundal sunt create pentru a se potrivi cu ecranele AMOLED prezente pe like -urile Pixel, precum și dispozitivele OnePlus.

De asemenea, aceste imagini de fundal sunt oferite în rezoluție HD completă, precum și imagini de fundal sunt oferite în 1080 x 1900 pixeli, pe lângă 2160 x 1920 pixeli, ceea ce indică faptul că sunt compatibile cu ecrane de raport de elemente 16: 9, pe lângă raportul 18: 9 elemente afișaje.

Acum, puteți arunca o privire în plus pentru a descărca aceste imagini de fundal pe gadgetul dvs. de aici, așa cum le -am conectat mai jos. Pentru a descărca aceste imagini de fundal stoc, la fel de bine, precum și în calitate originală, trebuie să descărcați datele ZIP legate în secțiunea Link -uri de descărcare de mai jos, precum și să le extrageți pe smartphone -ul sau computerul.

Descărcați link -uri

Omni-rom-stock-wallpapers.zip | Oglindă

De asemenea, descărcați:

Imagini de fundal pentru stocuri iPad 2018

Lineageos 15.1 Imagini de fundal stoc

Resurrection Remix Stock Imagini de fundal

Imagini de fundal Huawei P20 Lite & Nova 3E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *