Torrenting este una dintre principalele metode pe care indivizii web le smulg conținutul digital. În timp ce majoritatea mass -media oferite pe site -urile publice de top se încadrează pe partea greșită a legislației în ceea ce privește încălcarea drepturilor de autor, actul real de descărcare, precum și semănarea torentelor este complet legal, precum și reprezintă o mare parte a utilizării lățimii de bandă.

Isohunt, precum și Pirate Bay sunt două dintre cele mai frecventate site -uri de torrent publice din jur, deși cu un număr ridicat de leech, precum și nu mulți dispuși să semințeze la finalizare, materialul poate dura săptămâni de descărcare, precum și multe torente ajung să fie moarte .

Ca atare, există numeroase site -uri personale, în care indivizii lucrează ca mai mult o unitate, contribuind frecvent la costurile serverului, precum și la recompensare cu avantajele raportului. Cele mult mai bune pot fi destul de dificil să fii invitat, cu alții practic imposibil – cu toate acestea, atunci când intri, poate fi ca și cum ai descoperi comori într -o peșteră.

Din păcate, încă nu a existat o aplicație de torrent decentă care să ne graționeze dispozitivele noastre mobile. Cu mulți care se bucură de conexiuni 3G (și frecvent 4G-LTE), nelimitate, ar fi util dacă le-am putea valorifica cu un pic de torenting.

Până când vine acea zi, trebuie să ne descurcăm cu așa-numitele aplicații Middleman, care ne permit să ecranizăm dezvoltarea în jos, precum și încărcările din confortul dispozitivelor noastre pentru smartphone. Majoritatea acestor aplicații de mediere sunt înființate de terți, cu toate acestea, cea mai recentă – stabilită pentru utilizatorii Android, este înființată de Bittorrent Inc. pentru clientul oficial al companiei.

BitTorrent Telecomandă oferă persoanelor fizice capacitatea de a gestiona, porni/opri, precum și gestionarea descărcărilor de torrent în timp prin intermediul smartphone-ului lor. În plus, oferă, de asemenea, persoanelor fizice să fie posibilitatea de a vizualiza informații detaliate cu privire la fiecare descărcare, cum ar fi viteza, fișierele, viteza, precum și ETA, deci există ceva acolo pentru statistici.

Utilizatorii pot adăuga torente în aplicație cu pagini web în browsere, precum și vor începe să se descarce pe computerul legat.

Scorurile timpurii pe piața Android sugerează că această aplicație este într-adevăr acordul autentic, 12 dintre cei 13 adoptatori timpurii oferind un rating de cinci stele.

Este gratuit, precum și poate fi descărcat pe piața Android.

Să înțelegem ce credeți despre asta pe pagina noastră Google+ sau Facebook!

Asigurați -vă că inspectați galeria noastră de aplicații Android pentru a consulta mai multe aplicații pentru dispozitivul dvs. Android.

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *