Google a lansat furios o nouă aplicație în magazinul de aplicații iOS, Ivy fiind curentul care va apărea pe platforma Apple. Aplicația, gratuită pentru a descărca și lipsește curios din propriul magazin Google Play pentru Android, Ivy este un calculator experimental de număr mare care poate arăta ca ceva din anii 1980, dar cu siguranță nu ar trebui să fie confundat cu un emulator de calculator low-cost.

Potrivit Google, aplicația „folosește aritmetica rațională exactă, astfel încât să poată gestiona precizia arbitrară”, iar aceste „valori pot fi introduse ca numere întregi, raționale sau valori ale punctului flotant”. Suntem siguri că acest lucru indică mult mai mult pentru cei care vor folosi aplicația, dar dacă v -ați gândit să descărcați Ivy pentru a împărți ideile la restaurantul dvs. preferat, atunci poate doriți să vă reconsiderați.

În timp ce, din punct de vedere tehnic, o aplicație Google, Ivy listează curios autorii GO alături de Google pe pagina sa de App Store, dezvoltatorul necunoscut aparent o referire la proiectul GO, un limbaj de programare open-source pentru care Ivy a fost dezvoltat ca aplicație de companie. Toate acestea sugerează că utilizările pentru Ivy pot fi destul de specifice, indicând din nou ca aplicația să fie mai puțin utilizată pe scară largă. Probabil este foarte benefic dacă aveți nevoie de un calculator experimental de număr mare, dar nu atât dacă doriți să vă faceți bugetul lunar.

Google are deja o multitudine de aplicații în App Store, deși lipsa unei versiuni Android a Ivy este interesantă, chiar și cu legăturile GO Project pe care le -am subliniat anterior. Rămâne de văzut dacă este o supraveghere sau pur și simplu rezultatul unui fel de întârziere, dar dacă Ivy sună ca aplicația pentru dvs., atunci îl puteți descărca din App Store astăzi și este disponibil atât pentru iPhone, cât și pentru iPad.

După cum am subliniat anterior, aplicația este absolut complementară de descărcat și, deși este posibil să nu fie ceva ce toată lumea poate folosi într -o zi de zi, nu indică faptul că există vreun rău doar în încercarea acesteia. Oricum este gratuit.

(Descărcare: Google Ivy pentru iPhone în App Store)

Asigurați -vă că consultați galeria noastră de aplicații iPhone și galeria de aplicații iPad pentru a explora mai multe aplicații pentru iPhone și iPad.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *