le place sau le place, zvonurile nu vor înceta niciodată. Cu următorul lucru uriaș, chiar după colț, precum și toată lumea își face cea mai bună până la a doua presupunere care va fi uriașul lucru de aflat de la Apple, precum și Samsung va fi, conjectura, precum și conjectura va fi întotdeauna pe ideea de limba colectivă a internetului. Din păcate, nu este întotdeauna corect.

Cel mai actual pentru a lua o înjunghiere la praful din vechea sferă de cristal este scriitorul de blog Sonny Dickson. Înțeles atât pentru precizia sa, cât și pentru inexactitatea sălbatică în egală măsură, Dickson și-a stabilit acum priveliștile asupra a ceea ce Apple va oferi Market cu cei neanunțați, oricât de cuie va fi lansat, iPhone 6. Dacă Apple va rămâne cu propriul său Ciclul de eliberare neoficial, atunci ne -am aștepta la o declarație în jurul orei de la începutul lunii septembrie, precum și Dickson declară să aibă scoop -ul interior cu privire la ceea ce va prezenta.

Prima afirmație a arătat lumii prin intermediul fluxului său de Twitter, se concentrează în jurul dimensiunii fizice a iPhone 6. mult mai precis, grosimea ei. Cu actualul iPhone 5, așezat la o grosime destul de subțire de 0,30 inci, Dickson declară că iPhone 6 se va micșora până la un excelent 0,22 inci. Probabil că următorul pas va fi doar să facem lucrul flexibil.

Dincolo de grosime, Dickson consideră, de asemenea, că noul iPhone va funcționa un ecran -ultra-retina, ceea ce ar indica în mod evident un număr de pixeli-pe-inch de 389. Nu există niciun cuvânt dacă acest impuls în densitatea pixelilor ar fi trecut împreună cu un Cu toate acestea, un ecran mai mare, precum și asta este probabil ceea ce mulți încearcă să găsească de la Apple de data aceasta.

În urma acelor două tweet -uri, Sonny Dickson, apoi și -a îndreptat obiectivele spre interiorul iPhone 6, cu procesorul iPhone 5S existent setat să fie înlocuit cu unul semnificativ mai rapid. Chip -ul A7 al modelului actual se uită bine la 1,7 GHz, cu toate acestea, conform tweet -ului, trebuie să ne așteptăm ca A8 să fie descoperit în iPhone 6 să se uite la 2,6 GHz. Aceasta este o mare putere pentru a încerca, precum și a menține răcoros, cu atât mai puțin să păstrați cu adevărat suc. Nu suntem în niciun fel convinși de faptul că o persoană în special.

Încă mai avem o metodă de a merge înainte ca Apple să ne spună ce are mâneca, cu toate acestea, cu scurgerile stabilite doar în timp, vom începe în mod ideal să auzim zvonuri care fie coroborează sau respingem afirmațiile lui Dickson.

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *