cu abilitatea sa de joc, grafică simplă, care induce nostalgie și joc provocator, Flappy Bird a fost subiectul creșterii meteorice a mobile Industria jocurilor de noroc. Dezvoltatorul său a văzut bine peste 50 de milioane de descărcări și numărare și a ajuns acum la punctul în care, oriunde te -ai duce, oamenii vorbesc despre asta. Unii oameni par să fie ușor să obțină scoruri de trei cifre, în timp ce alții sunt îngroșați într-o provocare de a atinge 50, dar dacă căutați un mod nepriceput de a bate jocul, atunci acest tutorial video vă poate ajuta să vă atingeți obiectivul .

Ca orice joc, după ce ați stăpânit tehnica, obținerea unui scor bun nu este de fapt prea provocator până la urmă și, după ce ați văzut videoclipul, ar trebui să vă puteți arunca pe amicii și, cu asta, să vă creșteți Credibilitate stradală de nenumărate ori.

A fost supt complet de estetica Mario Bros., cuplată cu vechiul format de elicopter, probabil că te -ai trezit mult mai agățat de Flappy Bird decât ți -ai imaginat când ai deschis -o pentru prima dată, dar tocmai când te -ai simțit ca și cum nu ai fi niciodată Fiți capabil să ștergeți complet jocul, tutorialul video suprem vine și vă arată cât de ușor poate fi.

Așadar, asigurați -vă că vizualizați foarte atent și urmați tehnica la fel cum demonstrează omul din videoclip. Ar trebui să tensific că trebuie să vizualizați acest clip în întregime pentru a cumpăra pentru a obține orice din el, dar văzând că este doar o jumătate de minute și jumătate, sunteți eficient la 90 de secunde de terenul promis:

Bine, deci, probabil, acest lucru nu este foarte util până la urmă. Dacă v -ați construit, sperați să faceți în sfârșit acest joc, ne pare rău că v -am dezamăgit băieți!

Cu toate acestea, într -o altă notă, văzând că bărbatul a dus ciocanul pe dispozitivul său a fost incredibil de satisfăcător, în special cel mai bine după acea stupidă, iritantă, micuța Flappy Bird și -a prăbușit fața mută în acea țeavă mută. Da, așa cum s -ar putea să spuneți, acest joc a ajuns și la mine!

Din păcate, acesta este doar unul dintre acele jocuri la care veți fi bun sau nu veți face asta. Sigur, cu suficientă practică, puteți obține un scor mai bun, dar nu va exista nicio modalitate magică de a ajunge acolo, în afară de o practică bună de modă veche.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *