rapid una dintre cele mai așteptate modificate pentru iOS 8 – Auxo 3, a fost lansată. Modificarea care a evoluat, având în vedere că prima sa lansare de către A3Tweaks, este acum oferită pentru dispozitive jailbroken, precum și acum arată mult mai bine reglată ca niciodată.

Pentru cei care nu sunt familiari, Auxo este o modificare care a revoluționat elementul multitasking al platformei iOS într -o perioadă în care sistemul de operare mobilă a fost mai puțin admirabil. AUXO 3 modificări Toate acestea pentru a oferi o caracteristică mult mai dinamică, precum și mai rapidă multitasking. Auxo 3 aduce o multitudine de modificări ale listei, inclusiv „afișaj accesibil”, „multi-centru”, precum și multe altele.

Conform Auxo 3 ChangeLog, modificarea este alcătuită din trei elemente de bază; Comutator multi-centru, rapid, precum și colțuri fierbinți, precum și toate sunt oferite pentru a fi utilizate pe iOS 8.

Multi-centru este o acțiune de alunecare departe de a fi activată, precum și veți observa că este un punct culminant al centrului de gestionare, precum și al comutatorului de aplicații, cu toate acestea, acesta din urmă este pe steroizi. Veți vedea previzualizări ale aplicațiilor care rulează, care pot fi reduse pentru a fi concentrate sau a fi eliminate la fel de mult ca fiind eliminate, precum și ieșite.

Dacă doriți să schimbați aplicațiile mult mai rapid decât ceea ce permite comutatorul implicit al aplicației, comutatorul rapid este doar o alunecare departe de partea de jos a ecranului, care vă permite să glisați, să comutați, precum și să alegeți o aplicație într -o aplicație într -o Rapid, precum și o manieră fluidă. Cel mai probabil ceea ce impresionează cel mai mult este capacitatea funcției de a -ți recunoaște locul degetului pentru a redimensiona dinamic fereastra de previzualizare.

Dacă doriți să intrați în unele caracteristici cu adevărat avansate, atunci scufundați -vă în reglarea combinațiilor, precum și setări cu colțuri fierbinți, precum și adaptați modificarea preferințelor.

Auxo 3 a fost tachinată anterior într -un videoclip, punând la sfârșitul acestui an la sfârșitul acestui an, acolo, acolo îl aveți.

Auxo 3 este compatibil cu iOS 8, precum și poate fi descărcat din depozitul BigBoss din Cydia pentru 2,99 USD.

Pentru tutoriale despre exact cum să se jailbreak, precum și să se configureze Cydia:

Cum să jailbreak iOS 8.1.2 Utilizarea taigului [Ghid]

Cum să jailbreak iOS 8.1.1 neatins cu taig [tutorial]

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Jailbreak iOS 8.1.1, precum și iOS 8.1.2 cu taig pe iPhone 6, 6 plus, 5s, iPad, mult mai mult [actualizat]

Asigurați -vă că inspectați galeria noastră de aplicații pentru iPhone, precum și galeria de aplicații iPad pentru a consulta mai multe aplicații pentru iPhone, precum și iPad.

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *