Iată cum să remediați notificările / informațiile de informare pentru WhatsApp și alte aplicații pe un iPhone, iPad sau iPod Touch.

Probabil este corect să sugerezi că unele dintre cele mai utilizate aplicații de pe platforma iOS de la Apple sunt aplicații care facilitează comunicarea bazată pe text și media între utilizatori. Fie că este ceva de genul aplicației de mesaje native Apple sau chiar opțiuni terțe precum WhatsApp sau Facebook Messenger, comunicarea este foarte crucială cu miliarde de mesaje trimise în fiecare an pe aceste platforme. Este totul bine și bine, dar se pare că iOS 10 a introdus o eroare minoră, dar foarte descurajantă, care împiedică aplicațiile să joace sunete de alertă personalizate pentru notificări primite, revenind întotdeauna înapoi la sunetul Tri-tone implicit al sistemului.

Problema a provocat până în prezent o frustrare destul de mare pentru unii utilizatori care au fost repede să dea vina aplicații precum WhatsApp și Facebook Messenger pentru această problemă. Cu toate acestea, pe baza feedback -ului de la acești dezvoltatori, s -ar părea că iOS 10 este responsabil pentru această problemă. Dispozitivele cu 10 alimentări iOS vor trebui să parcurgă procesul unei reolări dure ca o soluție provizorie pentru a remedia problema.

Având în vedere că Apple testează deja iOS 10.1, este probabil ca o soluție să fie deja în lucrări pentru această problemă. Cu toate acestea, este descurajant să trebuiască să te bazezi pe Apple pentru a remedia ceva atât de mic ca parte a unei versiuni mai mari de firmware.

Dacă aveți norocul să fiți un proprietar de iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, atunci metoda de re-re-re-re-re-reacționare dispozitivul s-a schimbat puțin datorită faptului că Apple a modificat designul butonului de pornire de pe dispozitiv. Puteți urma ghidul nostru despre cum să re-re-repotezi noua gamă iPhone 7 aici: Reboot / Reporniți iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, iată cum este.

În mod alternativ, dacă dețineți un dispozitiv de model anterior, cum ar fi un iPhone 6s sau iPhone 5, atunci veți fi deja mult mai mult decât probabil să fiți familiarizați cu procesul încercat și verificat, care a fost în vigoare de un număr bun de ani acum. Dacă nu, și nu ați mai avut de-a re-re-re-auzi un dispozitiv, atunci v-am acoperit cu un ghid pentru repornirea hardware-ului mai vechi aici: cum să reporniți / să reporniți iPhone-ul, iPad-ul sau iPod touch.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Dezactivați IOS 10 Apăsați acasă pentru a debloca / deschide pe ecranul de blocare, iată cum

100+ IOS 10 funcții ascunse / secrete pentru iPhone și iPad [Listă]

Jailbreak iOS 10 / 10.0.2 / 10.0.1 pentru iPhone, iPad, iPod Touch [Ultima actualizare a stării]

Descărcați link -uri iOS 10, 10.1, 10.0.2 și instalați pe iPhone 7, 6s, 6, Plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *