, următorul generație iPhone 5s cu un cip A7 pe 64 de biți, precum și fratele său, iPhone 5C, au fost în sfârșit dezvăluite astăzi, Trăind la fel de mult ca tot hype -ul anterior, precum și zvonul care înconjurau ambele aceste dispozitive minunate. Împreună cu un dispozitiv nou, ceea ce este întotdeauna anticipat este un nou accesoriu, precum și în timp ce cel pe care îl arătăm nu este nimic nou, este o renaștere a ceva care a fost deja acolo, totuși, a fost eliminat din anumite motive. Acum puteți obține docurile extrem de proprii Apple pentru iPhone 5s, precum și iPhone 5C, fiind oferite cu Apple Store.

Dock -urile oficiale sunt compatibile cu iPhone 5S / 5C, precum și cu iPhone 5, precum și cu un preț de 29 USD. Dock -urile nu au o dată de expediere până acum, deși data preluării face creanță de asigurare „vizitați un magazin de vânzare cu amănuntul Apple începând cu 9/20”. De asemenea, accesoriile aduc un port audio al liniei audio care permite conexiunea la boxe (sau earpods), precum și, de asemenea, vă permit să efectuați apeluri telefonice pentru telefoane în timp ce gadgetul este atins. Ambele acceptă și televizoare prin cablu USB, care sunt, evident, oferite individual de la docuri.

Este mai degrabă de înțeles de ce iPhone 5s, precum și iPhone 5C au docuri separate, datorită adevărului că ambele gadgeturi au un design hardware diferit, oricât de oarecum umbrit de ce Apple nu a optat pentru un dig de fulgere universale. Posibil încă o tehnică de publicitate de la compania de fructe?

Dock -urile sunt disponibile într -o opțiune de culoare albă la modă, care poate părea un pic ciudată, gândindu -se la aromele neobișnuite de culoare pe care iPhone 5s 5s, cât și iPhone 5C le vor oferi. Apoi, din nou, produsele Apple au adus întotdeauna un specific Completarea, precum și o calitate înaltă, care îi face să iasă în evidență, precum și putem vedea o situație similară care se întâmplă și aici.

Există, desigur, a treia servicii de sărbătoare oferite și pentru a-ți atrage iPhone-ul prețuit, cu toate acestea, personal am fost întotdeauna un fan al hardware-ului original, de primă parte. Adevărul că Apple le comercializează din nou, indică faptul că afacerea a văzut avantajul în continuarea realizării acestora, precum și metoda pe care o văd, nu puteți greși niciodată cu un nou iPhone strălucitor, așezat convenabil în propriul dock pe dvs. birou.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

IPhone 5C anunțat: Caracteristici, data lansării, costurile

Apple iPhone 5S anunțat: Caracteristici, data lansării, costul [tot ce trebuie să știți]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *