, unul dintre dezavantajele utilizării capului/urechii este că atunci când le puneți, pierdeți toate piesele (sunetul lui ) Lucruri care se întâmplă în jurul tău. Într -o atmosferă aglomerată și zgomotoasă, acesta este într -adevăr un lucru minunat, însă atunci când sunteți la casă unde există, mult mai frecvent decât nu, tăcerea totală, nu este.

O nouă aplicație numită în jurul zgomotului rezolvă această problemă prin întreruperea muzicii pe gadgetul dvs. Android atunci când detectează un zgomot suficient de puternic. Inspectați -l după salt!

De la Google Play:

Puneți -vă telefonul în timp ce vă bucurați de muzica dvs.!

În jurul zgomotului vă permite să ascultați muzică (sau să vă bucurați de videoclipuri), precum și să fiți în continuare conștienți de împrejurimile voastre.

Am verificat aplicația pe un Samsung Galaxy S II pe Android 4.0.3 ICS, precum și putem verifica dacă funcționează așa cum este publicizat.

În jurul zgomotului este extrem de de bază de configurat. Introducerea aplicației vă oferă o mână de opțiuni: Modul de pauză întrerupe muzica dvs. ori de câte ori este detectat un zgomot suficient de puternic în timp ce CV-ul îl reia de unde s-a oprit. Puteți seta nivelul de activare mutând degetul (sau orice tip de alte materiale prietenoase cu dezactivare capacitivă), precum și, în sfârșit, atingeți să începeți să permiteți sunetul.

Odată configurat, în jurul zgomotului va începe să asculte microfonul căștilor sau microfonul dispozitivului Android pentru zgomote puternice. Dacă va fi detectat, redarea muzicală va fi întreruptă, precum și zgomotul puternic vă va fi redat. În jurul zgomotului funcționează cu o mulțime de aplicații de muzică proeminente disponibile, cum ar fi Powerramp, Uber Music, Winamp, Doubletwist. De asemenea, funcționează cu playerul video MX, astfel încât chiar și videoclipuri pot fi întrerupte!

În jurul zgomotului este o idee extrem de fascinantă, precum și poate fi cu adevărat extrem de benefică dacă utilizați căști la casă, precum și doriți să urmăriți copilul/câinele dvs. atunci când necesită atenție cuvenită. Este oferit într -o versiune gratuită [Play Link], pe lângă o versiune Pro [Play Link] pentru a sprijini designerul, precum și pentru a face plăcere într -un „mod de stradă” suplimentar.

Nu reușiți să vă amintiți să ne lăsați să înțelegem ce credeți despre zgomot, lăsând un comentariu pe pagina noastră Facebook, precum și pe pagina Google+.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Llama pentru Android vă permite să setați profiluri personalizate în funcție de locație, wifi, data, precum și ora

Asigurați -vă că inspectați galeria noastră de aplicații Android pentru a verifica mai multe aplicații pentru dispozitivul dvs. Android.

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *