O temă nemaipomenită, pentru iPhone -uri jailbroken a fost anunțată, la forumurile IpodTouchfans. Este o temă UI completă, imitând cea mai nouă dispozitiv Apple, iPad. În prezent este în beta publică și este aproape de a fi lansat.

Am lansat recent o temă iPad, eu, numită „Simple iPad Theme”, pe care a revizuit -o Redmond Pie. Această UI iPad completă va fi cel mai bun compliment pentru această temă. După cum puteți vedea din capturile de ecran de mai sus, tema va include piei pentru safari, calendar, player de muzică, App Store și multe altele.

Cu atât de multă așteptare în jurul iPad -ului Apple, oamenii par înfometați să obțină orice mică bucată din ea. Utilizatorii de iPhone jailbroken pot deschide Cydia, pot merge la fila Căutare, tastați „iPad” și pot găsi câteva teme diferite, bazate pe iPad. Odată cu data lansării iPad la mai puțin de o lună distanță, tema UI iPad trebuie să atragă multă atenție.

UI -ul iPad menționat poate fi apucat navigând la acest link aici pe forumurile iPodtouchfans.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Tema Windows 7 pentru iPhone

HTC Hero Sense UI pe iPhone

Tema ecranului Motorola Droid Lock pentru iPhone

Tema din seria 7 Windows Phone pentru iPhone

Asigurați -vă că consultați mai multe teme din galeria noastră de teme pentru iPhone.

Ne puteți urmări pe Twitter sau vă puteți alătura pagina noastră de fan Facebook pentru a vă ține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google și Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *