Ori de câte ori cumpărăm un smartphone nou, preocuparea noastră principală este să -i protejăm strălucirea, precum și să o protejăm împotriva picăturilor, șocuri, precum și zgârieturi. Vrem să arate nou pentru totdeauna. Cu aceste lucruri în minte, suntem dispuși să cheltuim mai mulți bani pe diferite tipuri de scuturi de sticlă de protecție, precum și situații pentru telefonul nostru.

Preocuparea pentru securitatea totală a telefonului nostru crește mai mult atunci când aveți un gadget scump precum Samsung Galaxy S4. După ce am primit S4 -ul meu, am căutat o situație excelentă, precum și după o mare parte din Googling, precum și cercetări, am decis în cele din urmă să obțin situația din seria Otterbox pe care am descoperit -o aici.

Situația mi -a fost trimisă din Marea Britanie, precum și am primit -o într -o zonă îndepărtată din India în a 5 -a zi. Am fost extrem de curios să înțeleg dacă situația reală arăta exact la fel ca cea pe care am văzut -o pe site -ul respectiv, precum și așa că nu pot ajuta la despachetarea coletului de la biroul de transport. Mai jos puteți vedea conținutul pachetului care include respectarea produselor (cu excepția Galaxy S4, precum și iPhone 4!: D)

Situația din seria Otterbox pentru Galaxy S4 are o protecție cu trei straturi. În primul rând, există un înveliș de silicon care este versatil ca cauciucul, precum și peste el, trebuie să puneți o coajă dificilă din policarbonat. Montat împreună, fac un scut extrem de de încredere pentru Galaxy S4 cu orice este acoperit corect, precum și fără a interfera cu orice tip de senzori, butoane, precum și porturi USB. Are decupaje pentru toate porturile, butoanele, microfonul, difuzoarele, precum și camera foto.

Ceea ce îmi place cel mai mult la această situație este senzația sa masculină. Se simte solid, modificări aspectul telefonului în întregime, precum și te face pozitiv că gadgetul este fără riscuri împotriva picăturilor accidentale, a frecării, a prafului, precum și a resturilor. Marginile ridicate de pe toate părțile salvează ecranul gadgetului, chiar dacă îl puneți cu ecranul care se ocupă de podea. Stratul de silicon la fiecare colț funcționează ca un amortizor. Deși nu l -am testat personal, însă tânărul meu părea extrem de dispus să facă acest lucru, aruncând gadgetul de câteva ori, precum și aruncându -l când până acum!

Un alt lucru la care nu mă așteptam a fost un protector de ecran. De fapt, nu l -am văzut în previzualizarea produsului. Situația este simplă de configurat, precum și dezinstalare. Situația din seria Otterbox de navete poate să nu fie cea mai bună situație pentru Galaxy S4, cu toate acestea este cu siguranță una dintre cele mai de încredere. Deși situația face ca gadgetul să fie un pic mai gros, tot alunecă perfect în buzunar.

Înainte de a încheia recenzia noastră, aș dori să sugerez situația de navetă Otterbox tuturor persoanelor Galaxy S4 care își folosesc telefonul activ. Include o etichetă de costuri economice, precum și totuși, dezvoltarea de înaltă calitate este destul de frumoasă. Obțineți -l pentru Galaxy S4, precum și bucurați -vă de calmul minții care apare atunci când simțiți că gadgetul tău scump este în siguranță.

Unde să -l obții?

Puteți achiziționa situația Otterbox Commuter Series pentru Galaxy S4 aici.

Galerie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *