DVDFAB DVD Ripper este cea mai bună aplicație software pentru a vă ajuta rapid, precum și pentru a vă smulge rapid DVD -urile la orice tip de format video sau audio proeminent. Chiar aici sunt detaliile.

Ești îngrijorat de colecția ta DVD? Doriți să vă smulgeți DVD -urile, precum și să le stocați pe computer sau pe dispozitivul mobil? Instrumentele de rupere vă permit să copiați conținutul unui disc, precum și să îl stocați pe o unitate dificilă. Acest lucru poate fi util dacă doriți să produceți o copie de rezervă a datelor de pe disc sau să jucați materialul pe un gadget care nu are o unitate de disc. Multe instrumente de smulgere a DVD -urilor sunt disponibile, cu toate acestea DVDFAB DVD Ripper este unul dintre cele mai bune. Descoperiți mai multe despre DVDFAB DVD Ripper, precum și exact cum să -l utilizați pentru a vă smulge DVD -urile.

Ce poate face DVDFAB DVD Ripper?

DVDFAB DVD Ripper este un instrument puternic, dar ușor de utilizat, care poate rula DVD-urile la diferite audio, precum și la formate video. Este simplu de utilizat, precum și de a oferi rezultate excelente. Puteți selecta pentru a smulge doar filmul primar sau întregul DVD, precum și aplicația software va converti imediat datele pentru redare pe dispozitivul selectat. De asemenea, puteți edita videoclipurile înainte de a le smulge, astfel încât să obțineți exact ceea ce doriți de la fiecare disc.

Caracteristici DVDFAB DVD Ripper:

DVDFAB DVD Ripper este cea mai bună aplicație software DVD Ripper de acolo, precum și este perfectă pentru oricine dorește să -și smulgă DVD -urile rapid, precum și ușor. Indiferent dacă MKV, MP4, AVI, WMV, FLV, MOV, WTV sau orice tip de alt format, DVDFAB DVD poate rula DVD -urile la 1000+ video, precum și formate audio. Cu acest software excelent, veți putea urmări DVD -urile preferate pe gadgetul dvs. mobil fără a sacrifica calitatea fotografiei. Această aplicație software puternică poate comprima datele video, păstrându -și calitatea inițială.

Partea cea mai bună este că include un editor video încorporat care vă permite să vă personalizați videoclipurile înainte de a le smulge. Puteți decupa, tăia, contopi sau chiar adăuga filigrane, precum și subtitrări. De asemenea, puteți schimba luminozitatea, contrastul, precum și saturația. Încă o funcție excelentă este că puteți smulge mai multe DVD -uri simultan cu o viteză de conversie mai rapidă de 50x.

De asemenea, puteți reduce rapid orice tip de videoclip de la 480p la 1080p sau chiar mai mare, precum și să îl faceți să pară mult mai bine decât originalul. Mai mult, puteți converti rapid subtitrările DVD în date SRT prin ORC Innovation cu DVDFAB DVD Ripper. De asemenea, această aplicație software economisește imediat informații meta -prietenoase, cum ar fi titlul, coperta, directorul etc., ale discurilor DVD originale la fișierele de ieșire. Pe lângă actualizarea constantă cu cele mai noi tehnologii, precum și cu caracteristici, puteți fi sigur că DVDFAB DVD Ripper va fi întotdeauna cel mai bun Ripper DVD disponibil.

DVDFAB DVD Ripper elimină criptarea DVD -ului pentru a face DVD în digital posibil?

După cum știe oricine a încercat să copieze un DVD, discurile netede sunt acoperite într -o serie confuză de valori mobiliare care pot face ca procesul să pară mai multe dificultăți decât merită. Cu toate acestea, cu DVDFAB DVD Ripper, puteți elimina rapid și rapid aceste protecții, permițându -vă să vă bucurați de filmele dvs. fără probleme. Oricare ar fi CSS, APS, RC, Sony Arccos, DRM-uri Disney X-Project, precum și cele mai recente protecții pentru copiere DVD, DVDFAB DVD Ripper poate gestiona totul. Pe baza serviciului de decriptare cloud, această aplicație software este actualizată constant pentru a menține viteza cu cele mai recente tehnologii de criptare. Drept urmare, puteți fi sigur că DVD -urile dvs. vor fi întotdeauna redate, indiferent de ultimele evoluții.

Cum să smulgeți DVD -urile cu DVDFAB DVD RIPPER?

Iată un ghid rapid pentru a vă ajuta să începeți:

Pasul 1: Descărcați DVDFAB DVD Ripper, precum și configurați -l pe computer.

Pasul 2: Introduceți DVDFAB DVD Ripper, precum și selectați modulul „Ripper”. tone DVD -ul pe care vrei să -l smulgi. Puteți fi inserați DVD -ul în unitatea optică a computerului dvs., fie tone navigați la acesta prin intermediul butonului Adăugare dacă este deja introdus.

Pasul 3: Selectați stilul de ieșire, precum și destinația. DVDFAB DVD Ripper acceptă diferite formate video proeminente, inclusiv MP4, AVI, WMV, MKV, MOV, precum și multe altele. De asemenea, puteți selecta pentru a smulge piesa audio de pe DVD, precum și pentru a o salva ca MP3 sau alt format audio. De asemenea, puteți modifica parametrii audio, precum și parametrii video, precum și rezoluția de ieșire.

Pasul 4: Începeți procesul de rupere. Când ați făcut setările, faceți clic pe butonul „Start” pentru a începe să smulgeți DVD -ul. DVDFAB DVD Ripper își va lucra magia, precum și va salva materialul rupt până la destinația dvs. specificată.

Întregul proces ar trebui să dureze doar câteva minute, în funcție de dimensiunea DVD -ului, precum și de setările pe care le -ați ales. La fel ca și asta! Acum ați rupt un DVD cu DVDFAB DVD Ripper. Bucurați -vă de materialul rupt pe orice tip de dispozitiv, oricând și oriunde.

Linia de jos:

DVDFAB DVD Ripper este cea mai bună aplicație de software DVD Ripping disponibilă. Este rapid, effnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *