Samsung Galaxy S7, precum și Galaxy S7 Edge includ un set întreg de noi caracteristici. Multe dintre aceste caracteristici pot fi extrem de utile, cu toate acestea, câteva dintre ele pot fi, de asemenea, puțin peste partea de sus. O astfel de funcție este previzualizările mesajelor text. Deși este minunat să ai, poate duce la probleme de confidențialitate uneori. În acest mod de a face, vă vom parcurge previzualizările mesajelor text dezactivate pe Galaxy S7, precum și Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7, precum și S7 Edge sunt cele mai interesante smartphone -uri care vor fi introduse recent. Drept urmare, există o mulțime de persoane noi din aceste două smartphone -uri. Cu condiția adevărului că Samsung îi place să includă cât mai multe caracteristici în dispozitivele sale emblematice, persoanele noi se pot simți copleșiți cu ușurință. Într -un astfel de scenariu, acest lucru ar putea duce la confuzie, precum și la frustrare, eventual să vă dea și pe telefoanele lui Samsung. Cu toate acestea, ar trebui să înțelegeți că Samsung vă permite să dezactivați majoritatea caracteristicilor, precum și serviciile, permițându -vă să vă bucurați și de o experiență destul de simplă.

Dezactivați previzualizările mesajelor text pe Galaxy S7/ S7 Edge

Aplicația de mesagerie în stoc pachet cu Galaxy S7 include o alegere pentru a afișa o previzualizare a noilor dvs. mesaje text. Veți obține un pop -up care arată pe scurt conținutul mesajului, împreună cu un ticker pe bara de stare. În plus, este afișat și pe ecranul de blocare, ceea ce face cu adevărat dificil pentru tine (sau alții) să -l observi.

Cu toate acestea, dezactivarea previzualizărilor mesajelor text pe Galaxy S7 sau Galaxy S7 Edge este un proces extrem de simplu.

Accesați aplicația de mesaje – este aplicația SMS Stock de pe Galaxy S7, precum și Galaxy S7 Edge.

Atingeți butonul Meniu cu trei puncte de pe bara de acțiune (aproape de sus), precum și faceți clic pe Setări.

Acum faceți clic pe notificări.

Aici, puteți dezactiva în totalitate notificările, cu toate acestea, cel mai probabil nu doriți să faceți asta.

Obțineți alegerea de a dezactiva pop-up-uri, pe lângă previzualizările mesajelor. Puteți dezactiva orice tip de unul dintre ei sau ambii.

Tot ce trebuie să faci.

Ce alte caracteristici îți plac despre Galaxy S7, precum și Galaxy S7 Edge? Să înțelegem în comentariile de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *