producători de produse majore bazate pe tehnologie, precum și accesorii mai mici, au o practică de a crește lent prețurile în creștere . Este complet de înțeles că ar dori să se maximizeze pe o piață competitivă pentru a obține cât mai multe venituri, dar nu considerăm că consumatorii ar trebui să fie loviți de asta. Mai ales cei pe care îi numărăm și ca cititori obișnuiți și credincioși. Acesta este motivul pentru care astăzi, ca multe zile, avem încă o dată o altă colecție de oferte fantastice dezvoltate pentru a vă economisi bani.

Să începem cu frumoasa carcasă oficială de piele Apple X iPhone X, venind la un preț de vânzare foarte neașteptat. Greu de învins asta cu adevărat!

Următorul este un mouse de jocuri cu DPI reglabil și, desigur, unele iluminări cu LED -uri fanteziste pentru a arăta partea pentru doar 6 dolari. Există, de asemenea, un încărcător de baterii portabil cu energie solară pentru doar 16 dolari. Nu în ultimul rând, există un protector de ecran iPhone X aruncat în mix, la fel de costă doar. Ca întotdeauna, asigurați -vă că veți obține oferta la alegere cât mai rapidă înainte ca oferta să expire sau să se termine.

RGB Gaming Mouse (5,99 USD cu cod de promovare, de obicei 9,99 USD)

Acesta este un mouse de jocuri extrem de rentabil, dar util și funcțional pentru cei care nu doresc cu adevărat să spargă banca pentru acest tip de produs. Este livrat cu o estetică cu aspect bun, 7 comutatoare Omron, 4 setări DPI reglabile și un design ergonomic real, ceea ce îl face incredibil de confortabil de utilizat în toate situațiile.

Cel mai bine, puteți obține acest mouse pentru doar 6 USD folosind următorul cod de promovare la Checkout: 8OWHMMSD.

Cumpără: mouse de jocuri RGB AUKEY cu 4 DPI reglabil de la Amazon: 5,99 USD | Preț original: 10 USD

Banca de energie solară portabilă de 10.000mAh (16 USD cu cod de promovare, de obicei 19,99 USD)

Suntem încă șocați de faptul că există oameni care nu dețin deja o bancă de energie portabilă de această natură. Pe măsură ce smartphone -urile și tabletele devin mult mai puternice, dar în cele din urmă mai subțiri și mai mici, este greu pentru companii precum Apple să se îmbrace în baterii care sunt capabile să ofere longevitatea pe care mulți utilizatori o doresc. O bancă de energie portabilă implică faptul că nu ar trebui să fii niciodată lăsat scurt și fără putere.

Și mai bine, această bancă de putere poate fi a ta pentru doar 16 USD folosind următorul cod de promovare la Checkout: Ttttzzzz.

Cumpărați: ICLEVER 10.000mAh Bank Portabil Solar Power Bank de la Amazon: 16 $ | Preț original: 20 USD

IPhone X Screen Protector 2-pack (7 USD cu cod de promovare, de obicei 8,99 USD)

Tocmai ați cheltuit 999,99 USD+ pe iPhone X de la Apple. Este motivul pentru care doriți să puneți ceva în loc care să protejeze acel minunat panou OLED de la zgârieturi și scufundări. Acest „ceva” este protectorul de ecran iPhone X al lui Anker, completat cu tehnologie de dubludfence, sticlă temperată și un cadru de aliniere. De asemenea, este un caz prietenos, ceea ce implică că nu va adăuga nicio grosime sau volum care va duce dispozitivul dincolo de dimensiunea în care este capabil să se încadreze într -un caz.

Obțineți -l doar pentru 7 USD folosind următorul cod de promovare la checkout: 7481D1D8.

Cumpărați: Anker iPhone X Protector Screen 2-PACK De la Amazon: 7 $ | Preț original: 9 USD

Carcasă folio din piele Apple X iPhone X – negru (74,99 USD, de obicei 99 USD)

Aceasta este o carcasă iPhone X foarte frumoasă. Și, cu toată cinstea, te -ai aștepta nu mai puțin de la o companie precum Apple, care face o carcasă din piele premium pentru propriul smartphone -pilot. Carcasa invocă imediat ecranul iPhone -ului atunci când este deschis, are o căptușeală de microfibră moale în interior pentru protecția afișajului și are chiar spațiu pentru carduri de raport de debit sau de credit și numerar.

Cumpărați: Apple Official iPhone X din piele Folio Carcasă – Negru, de la Amazon: 74,99 USD | Preț original: 99 USD

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *