Google tocmai a dezvăluit că Andy Rubin, șeful platformei mobile Android a companiei de navigare, renunță la rolul său, cu Chrome, precum și vicepreședintele Apps Sundar Pichai luându -și locul. Rubin a fost la cârma Android, având în vedere că afacerea a obținut metoda IT în 2005, precum și a asistat-o ​​să fie una dintre cele mai utilizate sisteme mobile din lume. Pichai va lua domniile la Android, cu toate acestea, va continua, de asemenea, funcția sa ca VP a Chrome, precum și aplicații pentru viitorul previzibil.

Într -o publicație pe pagina oficială a blogului Google, CEO -ul Larry Page a fost plin de laude atât pentru Rubin, cât și pentru succesorul său:

Andy a luat o decizie, este timpul să predăm frâiele, precum și să înceapă un nou capitol la Google. Mergând înainte, Sundar Pichai va conduce Android, pe lângă munca sa existentă cu Chrome, precum și cu aplicații. Sundar are o abilitate pentru producerea de produse care sunt din punct de vedere tehnic, dar simple de utilizat. . . Andy este un act cu adevărat dificil de urmat, însă am înțeles că Sundar va face o sarcină incredibilă dublându -se pe Android, în timp ce lucrăm pentru a împinge ecosistemul înainte.

În Pichai, Google are deja un înlocuitor gata, așa că plecarea lui Rubin nu trebuie să întrerupă dezvoltarea Android în niciun fel, formă sau formă. S -ar părea că, după ce a asistat Android să crească la astfel de înălțimi extraordinare, el consideră că munca lui este terminată, precum și la fel ca o mulțime de alți directori de succes, dorește să -și stabilească o nouă provocare. Pot exista și alte motive, deoarece există tendința de a fi în aceste situații, precum și dacă acest lucru este, fără îndoială, cazul, vom descoperi cu siguranță povestea completă în zilele următoare, deoarece mai multe detalii apar din diferite surse.

De asemenea, Chrome, precum și aplicațiile au fost de succes extrem de reușite pentru Google, precum și care se gândesc exact la cât de atent legate sunt cu Android în general, afacerea bazată pe Mountain View poate beneficia doar de experiența lui Pichai. Cu toate acestea, Rubin a fost un lider uimitor, precum și decizia sa de a renunța la unele valuri minore de modificare în săptămânile următoare, cu excepția cazului în care au un plan solid stabilit.

Nu este prima dată în memoria recentă că unul dintre cele mai mari nume din cadrul unei afaceri de top tehnologice a trecut la pășuni noi. De fapt, vicepreședintele iOS, Scott Forstall, a părăsit Apple până la sfârșitul anului trecut, respectat cu atenție de plecarea șefului Windows, Steven Sinofsky, la Microsoft.

Așa cum am mai spus, ar fi relativ fascinant să vedem unde merge Android după această mișcare semnificativă. Rămâneți la curent cu mult mai multă protecție chiar aici, la Redmond Pie, pe măsură ce povestea se desfășoară și mai departe.

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *