Nu există nici o îndoială că un iPad este un instrument benefic-chiar de neprețuit pentru cei cu un culinar vestit interes. La urma urmei, există literalmente sute de aplicații pentru gătit, coacere și pregătire cea mai bună masă din resturile aleatorii ale alimentelor care pândesc la frigider.

Din păcate, un domn particular a făcut lucrurile cu un pas mai departe, cu consecințe îngrozitoare. După cum descrie titlul, acest clip destul de amuzant dintr -o schiță de comedie germană arată un bărbat și, probabil, fiica sa, petrecând ceva timp de calitate conversând în bucătărie în timp ce pregătește o masă. Femeia este lăsată agitat, însă, când bărbatul se îndreaptă spre ea cu niște legume tocate pentru a contribui la oală – răzuindu -le de pe un iPad!

Desigur, aceasta nu este prima dată când o persoană în vârstă cu o ignoranță tehnică evidentă a fost folosită pentru efect comedic, dar este cu siguranță una dintre cele mai inducătoare de umor. După ce a răsturnat mâncarea, el spală dispozitivul sub robinet timp de câteva secunde înainte de a se plasa în mașina de spălat vase, asigurând dispariția plăcii sale de tocat foarte scumpe, în timp ce femeile îngheață, mortificate.

În cele din urmă, gluma ar putea fi pe audiență dacă este un adoptator secret timpuriu al tehnologiei revoluționare Liquipel, care susține că asigură gadgeturile de daunele apei, folosind un film „abia acolo” nedetectabil pentru a-l asigura pe interiorul dispozitivului. Numiți -l intuiție, dar, într -un fel, ne îndoim că acesta este cazul.

La fel ca și celelalte clipuri de distrugere a iPad -ului la care am fost tratați în săptămâna trecută, acest videoclip ne solicită să oferim propriilor noastre dispozitive o privire liniștitoare, ca și cum să spunem „Nu vă faceți griji, vă voi avea grijă de voi – Nimeni nu te poate răni aici! ”

Având în vedere că noul iPad având câteva probleme cu supraîncălzirea și Wi-Fi, șansele ca unul să fie scufundat în apă sau să fie aruncat pe podea în furie ar fi probabil destul de ridicate chiar acum. Să sperăm că Apple va rezolva atât problemele persistente în cumpărare pentru a opri o repetare a saga bateriei văzute cu iPhone 4S.

(prin AllthingsD)

De asemenea, poate doriți să consultați:

iPhone 4S primește tratament „Will It Blend” [Video]

Un brand care scapă nou iPad vs. A Assassin Tech Assassin HK53 Rifle Assault – Devastation apare [VIDEO]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *