Opera au lansat cea mai recentă versiune beta a Opera Mini 5. Este acum oferită pentru dispozitivele Android. Pentru a încerca Opera Mini 5 Beta 2, consultați adresa m.opera.com/next, utilizând browserul implicit al telefonului dvs. sau descărcați -o pe computer. Este total gratuit.

Iată câteva dintre numeroasele caracteristici incluse în Opera Mini 5:

– Navigare cu file: Căutați în același timp o serie de site -uri web, în ​​timp ce săriți rapid de la unul la altul.

– Speed ​​Dial: treceți la pagina web preferată cu un singur clic, cu un set de marcaje vizuale când deschideți o nouă filă.

– Opera Link: Sincronizați -vă marcajele, precum și apelul rapid între telefonul inteligent, precum și computerul desktop.

– Descărcare Manager: gestionați descărcări chiar din browser. Întrerupeți, precum și reluați descărcările pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Opera afirmă că aceasta este „următoarea generație de navigare mobilă. Rulează pe aproape fiecare telefon. ”. „Aproape” la fiecare telefon, înseamnă că un gadget major încă lipsește din lista lor semnificativă. IPhone. Opera are cel mai nou browser mobil pregătit pentru iPhone, totul depinde de dacă Apple îl va autoriza pentru App Store.

În ceea ce privește Opera Mini 5 pe dispozitivele Android, acesta funcționează extrem de rapid. Compresia textului, precum și imaginile necesită într -adevăr locația pe serverele Operei, economisind timp de tonuri pe dispozitiv. Frumoasa, oricât de simplă, UI se acordă bine mediului cu ecran tactil. Din nefericire, nu există o multitouch, cu toate acestea, puteți utiliza în continuare dublu-tambur pentru a mări, precum și pentru a mări.

Puteți să ne respectați pe Twitter sau să vă alăturați paginii noastre de fan Facebook pentru a vă ține la curent cu toate cele mai recente telefoane Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *