, aplicația Filza incredibil de populară și frecvent folosită a fost ambalată împreună, actualizată și împinsă în comunitate cu sprijin pentru dispozitive non-jignitoare care rulează iOS 11.2 până la la iOS 11.3.1, sub forma de filzaescaped.

În ceea ce privește dispozitivele jailbroken, Filza s -a dovedit întotdeauna a fi incredibil de populară și o instalație care reușește să -și găsească drumul pe un procent ridicat din aceste dispozitive.

Cu toate acestea, aceste instalații sunt legate în mod unic de „Filza” ca o aplicație de sine stătătoare și nu iau în considerare numărul de persoane care obțin același tip de experiență de la instalarea aplicației FilzaEscaped, care nu necesită de fapt utilizatorul în posesia unui dispozitiv închis. Când a fost lansată pentru prima dată, comunitatea a fost aruncată, dar a devenit rapid o instalație comună, motiv pentru care va exista emoție din toate colțurile că acum se oferă o nouă versiune.

Așadar, ceea ce avem aici este aceeași experiență FilzaESCAPED pe care proprietarii de dispozitive care nu au fost ne-Juilbroken au folosit-o și au iubit-o, dar actualizați cu suport pentru dispozitivele care rulează iOS 11.2 până la iOS 11.3.1. Desigur, oferă acces complet la rădăcină, fără ca niciun jailbreak să fie o cerință.

This essentially implies that the developer has taken the opportunity to integrate the most recent exploits into the FilzaEscaped app, which, in turn, implies that this newest version provides immediate support for the most recent firmware that is supported by the exploits being used to offer the Experiență electra jailbreak. De asemenea, implică faptul că proprietarii de dispozitive care nu au rejudecăți au în sfârșit o aplicație care poate fi folosită pentru a vizualiza sistemul de fișiere fără a fi nevoie să parcurgă procesul de utilizare a Electra sau cel puțin fără a fi nevoiți să ruleze Electra dacă nu doresc.

Cu această versiune, dezvoltatorul împinge două versiuni ale noului instrument FilzaESCAPED. O versiune care acceptă și este destinată să fie utilizată de cei care nu au acces la un cont de dezvoltatori și una care necesită un cont de dezvoltator. Primul este construit folosind exploatarea VFS, în timp ce cel de -al doilea este construit folosind exploatarea multi_path. Acesta este un sistem similar cu modul în care Electra Jailbreak în sine este construit și eliberat pentru diferitele cazuri de utilizare.

Dacă ați lipsit această aplicație și doriți să vă implicați cel mai bine acum, atunci puteți găsi cele două versiuni diferite de mai jos, care vor trebui descărcate și încărcate pe dispozitiv.

Descărcare: FilzaEscaped cu VFS Exploit (fără cont de dezvoltator)
Descărcare: FilzaESCAPED CU MULTI_Path Exploit (contul de dezvoltator necesar)

Pentru instrucțiuni de instalare pe marginea aplicației pe dispozitivul dvs. iOS, puteți pur și simplu să vă îndreptați către ghidul nostru anterior aici.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Jailbreak iOS 11.4 Beta 3 pe iPhone X, 8, 7 folosind Electra, iată cum [Ghid]

Downgrade to iOS 11.4 Beta 3, 2, 1 IPSW Descărcare și jailbreak folosind Electra acum posibil

Jailbreak iOS 11.4.1 pe iPhone X, reducând la iOS 11.4 Beta 3, iată cum

Descărcați iOS 11.4.1 Link -uri finale IPSW, actualizare OTA pentru iPhone și iPad

Descărcați IOS 12 Beta 4 IPSW Link -uri, actualizare OTA pentru iPhone și iPad [doar devs]

Descărcați fișierul de profil de configurare iOS 12 Beta 4 fără cont de dezvoltator

Descărcați IOS 12 Beta 4 IPSW Link -uri și instalați pe iPhone X, 8, 7, Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *