se află la esența extrem de a Android, precum și cel mai probabil cel mai mare motiv din spatele popularității sale. Niciun alt sistem de operare nu oferă versatilitate, precum și nu permite ajustarea așa cum o face Android. Ieri, am compus despre portul de funcții de comandă aeriană a notei 7 pentru Galaxy S7, precum și S7 Edge. Nici măcar nu puteți imagina posibilitatea porturilor de funcționalitate, a modurilor, precum și a ROM -urilor personalizate cu privire la iOS, precum și sistemele de operare Windowsmobile.

Sursa deschisă a naturii Android încurajează indivizii să personalizeze sistemul de operare, precum și, din fericire Asigurați -vă că ne putem îmbunătăți experiența.

Vedeți și: Bucurați -vă de experiența Google Pixel, precum și de caracteristici pe orice tip de dispozitiv Android

O astfel de încercare de succes a fost făcută de XDA, CRSMTHW, care a re-creat animația Google Pixel Boot folosind utilitatea de editare a imaginilor pe scară largă, precum și Samsung Style Maker. După ce a făcut imagini de animație de boot, le -a împachetat ca un fermoar flashlable care poate fi instalat pe telefoanele Samsung.

Deoarece animația de boot este în rezoluție QHD, precum și poate fi strălucită pe orice tip de telefon Samsung cu ecran QHD prin recuperarea TWRP. Așadar, dacă dețineți un Samsung Galaxy S6/S6 Edge, Galaxy S7/S7 Edge sau orice tip de alt telefon care are un ecran QHD, puteți înlocui animația implicită de boot Samsung cu animație de boot Google Pixel.

Cerințe

O înrădăcinată Samsung Galaxy S6/S6 Edge/S7/S7 Edge cu TWRP instalat pe el.

GOOGLE PIXEL BOOT ANIMARE FLASHABLE ZIP: CRISFIX_PIXEL_BOOTANIM.ZIP | Oglindă

Instalarea animației Google Pixel Boot pe telefoanele Samsung

Copiați datele CRISFIX_PIXEL_BOOTANIM.zip pe dispozitivul dvs.

Închideți telefonul.

Acum porniți-l în modul de vindecare TWRP, ținând volumul în sus + secretele de casă + de putere timp de 5-6 secunde. Eliberați secretele imediat ce vedeți ecranul TWRP.

În primul rând, produceți o copie de rezervă Nandroid pe cardul SD exterior sau un OTG USB pentru a vă asigura că îl puteți readuce în situație, telefonul dvs. este blocat pe ecranul de pornire după ce ați intermitent fișierul. Pentru a face acest lucru, atingeți alegerea de rezervă, precum și inspectați boot, recuperare, sistem, date, bandă de bază, precum și EFS. Va fi nevoie de aproximativ 10 minute pentru ca procesul de rezervă să fie finalizat.

După ce ați produs backup -ul, reveniți la meniul primar TWRP, precum și atingeți butonul de instalare.

Navigați în locul în care ați copiat CRISCIX_PIXEL_BOOTANIM.ZIP și alegeți -l.

Acum glisați glisorul de confirmare a instalației din partea de jos a ecranului pentru a opri instalația.

Când datele sunt aprinse, atingeți opțiunea ștergere Cache/Dalvik.

Acum alegeți repornire> sistem.

Când cizmele dvs. Galaxy S6 sau S7, veți vedea recent animația Google Pixel Boot.

În situația în care doriți să reveniți la animația de pornire Samsung Samsung, trebuie doar să readuceți backup -ul ROM folosind Bring Back Choice în TWRP.

Citește Următorul: Exact cum să ștergeți gadgeturile Samsung din Odin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *