Utilizatorii Snapchat care nu doresc să -și creeze capodoperele pe un smartphone pot face acest lucru acum pe un computer, indiferent dacă este un computer sau Mac, după ce Snapchat a lansat cel mai actual software, numit Snap Camera. Obiectivul principal al actualizării este de a aduce lentile Snapchat pe PC și Mac, permițându-le să fie utilizate în aplicații terțe, cum ar fi Google Hangouts și, îngrijorător pentru fanii platformei, Twitch.

Snapchat a anunțat actualizarea prin intermediul unui comunicat de presă, spunând că actualizarea va aduce 250.000 de lentile AR pe platforme, actualizarea disponibilă ca o descărcare gratuită de pe serverele companiei. Aplicația nu este indicată să fie folosită ca o aplicație autonomă, cu toate acestea, obiectivul principal părând să facă mult mai ușor să se aducă filtrele Snapchat în alte aplicații.

Să te desfășoară și să alergi este o aventură relativ de bază, cel puțin.

Pentru a începe, descărcați aplicația Snap Cam pe dispozitivul desktop. SNAP CAM se sincronizează cu CAM conectat la computer și funcționează cu unele dintre platformele și aplicațiile preferate de partajare video. Acest lucru indică purtarea de lentile în timp ce înregistrați următorul videoclip YouTube, sau chiar în timp ce transmiteți cu aplicații precum Skype, Google Hangouts și Obs. De asemenea, am dezvoltat o integrare Snap Cam personalizată doar pentru streaming pe Twitch.

Cu toate acestea, orice persoană care se așteaptă să poată utiliza filtrele Snapchat cu Facetime -ul Apple nu are noroc – aplicația nu funcționează cu FaceTime, iar compania nu pare să știe de ce altceva decât să sugereze că este o problemă de siguranță pe care Apple probabil că este probabil nu are intenția de a sorta.

Nu putem spune că suntem prea dezamăgiți acolo.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcare Android Kodi 18 Beta 4 APK, aplicație iOS, iată ce este nou

Downgrade de la iOS 12.0.1 la iOS 12.0 nu mai este posibil, deoarece Apple nu mai semnează firmware -ul

Descărcare: iOS 12.1 Beta 5 IPSW Links și OTA, WatchOS 5.1, TVOS 12.1 lansat

Jailbreak iOS 11.4.1 Actualizare: Ian Beer își lansează exploatările

Cum să downgrade IOS 12.0.1 la iOS 12.0 / 11.4.1

Descărcare: IOS 12.0.1 Link -uri IPSW, actualizare OTA pentru iPhone și iPad lansat

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 pe iPhone și iPad [Actualizare starea]

IOS 12.1 Compatibilitatea Group FaceTime: Dispozitivul dvs. îl va accepta?

Noua hotărâre DMCA face ca deblocarea legală pentru smartphone -uri noi, asistenți de voce, mai multe

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *