dacă o înregistrare recentă FCC este ceva care să treacă, viitorul nou Google Chromecast cu Bluetooth va prezenta un WiFi îmbunătățit pentru o performanță mai bună.

În luna mai, o înregistrare FCC a dezvăluit inițial că Google lucra de fapt la un nou gen. Chromecast-unul care s-a născut din asemănări cu actualul gen 2. dispozitiv (nu Chromecast Ultra), dar cu adăugarea de suport Bluetooth. Ei bine, acea umplutură tocmai a fost modificată și, după cum am menționat anterior, aduce îmbunătățiri sistemului WiFi.

Se pare că de la completarea inițială, Google lucrează la noul hardware, testându -l, îmbunătățindu -l și adăugând noi funcții acolo unde este necesar. Cu toate acestea, în cazul în care noile caracteristici sunt întotdeauna binevenite, dispozitive precum Chromecast își au atracția în echilibru din cauza vitezei și fluidității funcțiilor sale și a setului de caracteristici.

Completarea modificată discută despre adăugarea unei noi antene de 5 GHz, care ar trebui să sporească semnificativ puterea semnalelor aruncate la routerul WiFi la care este conectat Chromecast. Nu este o știință a rachetelor care măsoară ca aceasta să îmbunătățească semnificativ viteza de streaming, precum și stabilitate atunci când accesați conținut prin servicii precum Netflix, Amazon Prime Video și multe altele.

S-ar părea, de asemenea, că noul dispozitiv ar fi destul de asemănător cu Chromecast-ul din 2-Gen 2015 existent în ceea ce privește designul, atât de mult încât Google a continuat să folosească același număr de model ca cel mai vechi; NCC-1701, deși a fost anexat cu „B” pentru documentare și scopuri legale.

Ar fi un dispozitiv bugetar interesant pentru proprietarii de televiziune, în special cu adăugarea de Bluetooth LE, care vrăjește un suport posibil pentru controlerul de jocuri și chiar o telecomandă (control vocal cu speranță); Ceva care uneori îi determină pe potențiali cumpărători să privească în altă parte ca o telecomandă dedicată poate fi cu greu înlocuită de smartphone -ul dvs.

În ceea ce privește momentul în care este probabil să se lanseze Chromecast actualizat, nu există prea multe informații, așa că păstrați -vă degetele încrucișate!

(Sursa: FCC)

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcare iOS 12 Beta 8 de actualizare OTA și IPSW Link -uri lansate

Cel mai bun protector de ecran Galaxy Note 9? Iată alegerile noastre [lista]

Cea mai bună listă de caz Galaxy Note 9: aici sunt must-haves pentru protecție

Jailbreak iOS 11.4.1 / 11.4 Posibilitatea: Min Zheng prezintă două erori la Defcon 26

Descărcare: Android 9 Pie Factory Images, OTA pentru Pixel, Telefon vital lansat

Descărcați iOS 11.4.1 Link -uri finale IPSW, actualizare OTA pentru iPhone și iPad

Descărcați fișierul de profil de configurare iOS 12 Beta 8 fără cont de dezvoltator

Descărcați IOS 12 Beta 8 IPSW Link -uri și instalați pe iPhone X, 8, 7, Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *