trebuie doar să iubești aplicații inovatoare și bine gândite care oferă extensibilitate produselor pe care le -ai achiziționat deja. O astfel de aplicație se încadrează cu siguranță în acea categorie în care oferă suport de bază Google Cast pentru Amazon Terminat TV și termină dispozitivele TV Stick. Existența unei astfel de aplicații ar trebui să aducă o anumită confort acelor persoane care au optat pentru a achiziționa unul dintre dispozitivele de streaming alimentate de Android de la Amazon pe Google Chromecast și trăiesc doar cu un regret mic.

Numit receptor de distribuție YouMap, acesta poate fi achiziționat și încărcat pe orice TV terminat sau terminat de la TV de la Amazon, transformând în esență dispozitivul într -un bun receptor de distribuție Google. Acest lucru implică faptul că utilizatorii vor putea interacționa și vor folosi orice număr de aplicații activate ChromeCast pentru a proiecta wireless pentru a proiecta wireless video și audio de pe un smartphone sau tabletă, direct la TV -ul terminat instalat sau la terminarea bățului TV. Amazon încearcă să se ocupe de popularitatea aplicațiilor activate Chromecast prin introducerea protocolului FLING, dar nu este nicăieri la fel de larg adoptat în aplicații încă.

Dezvoltatorul din spatele receptorului de distribuție YouMap a muncit în mod clar pentru a susține cât mai numeroase aplicații activate Chromecast. Cu toate acestea, cei care doresc să cumpere aplicația ar trebui să înțeleagă că nu se transformă în TV-ul terminat sau nu se termină TV-ul într-un înlocuitor cromecast complet, așa că înainte de a face parte cu 7,99 USD-prețul-este ceva ce ar trebui să luați in consideratie. Utilizatorii se pot aștepta să primească compatibilitate cu Google Play Music and Trailers Film de la Google Play, dar este limitat în faptul că nu permite redarea media protejată DRM. Trailerele sunt o mers, dar nu există filme și emisiuni TV, cel puțin deocamdată.

O mică atingere bună integrată în aplicație este suportul său pentru oglindirea filelor și a paginilor web deschise în browserul Chrome. Acest lucru permite, în esență, ca orice pagină web, inclusiv media încorporată în ea, să fie transmisă direct la dispozitivul TV Terminat care rulează aplicația. Dacă acest lucru sună ca tipul de aplicație pe care l -ați așteptat să extindeți funcționalitatea achiziției de televiziune terminată, atunci există câteva vești bune. Dezvoltatorul permite tuturor să testeze aplicația pentru total gratuit până la sfârșitul lunii august, prin încărcarea laterală a fișierului APK. Puteți obține fișierul de la: youthmap.com/youmapcastreceiver.apk

S -ar putea să rămână doar câteva zile până când această ofertă generoasă se termină, dar ar trebui să fie suficient timp pentru a verifica dacă îți îndeplinește nevoile.

Puteți descărca receptorul de distribuție YouMap pentru dispozitivele Android pe Amazon Appstore.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *