când se referă la ceea ce va anunța Apple atunci când ambalajele vor fi scoase noi iPhone În acest moment, credem că avem o gestionare destul de bună cu privire la ceea ce va fi afișat va veni în septembrie.

Dacă toate indicațiile sunt corecte, atunci vom vedea trei noi iPhone anunțate, iar acum Macotakara a împărtășit o privire mult mai aprofundată la cum vor arăta aceste trei dispozitive.

Aparent bazat pe schemele „design final” care au fost cunoscute în întregul lanț de aprovizionare din Asia în săptămâna trecută, s-au creat o serie de machete 3D despre care se spune că se afișează întreaga gamă iPhone de la sfârșitul anului 2018. Toate cele trei dispozitive urmează tiparele la care ne -am așteptat acum, dar a le vedea pe toate împreună ne oferă cel mai bun aspect al nostru încă la ceea ce vom fi aliniat pentru a veni la sfârșitul anului.

Începând cu înlocuirea pentru actualul iPhone X, schemele utilizate sunt de 143,65 mm cu 72,03 mm cu 7,69 mm, ceea ce reprezintă o lățime suplimentară de 1,1 mm în comparație cu modelul curent. Macotakara a sugerat că diferența de dimensiuni ar putea fi redusă la modul în care au fost luate măsurătorile și dacă acestea includ lucruri precum Button Heights și este crucial să rețineți că videoclipul arată că o carcasă iPhone X a putut fi pusă pe Mockup , de asemenea.

Mergând mai departe, avem telefonul supranumit iPhone X Plus, o versiune de 6,4 inci a modelului mai mic. Acest lucru pare a fi mai aproape de dimensiunile iPhone 8 Plus, dar cu un raport de aspect mai restrâns. Au fost utilizate măsurători de 157,53mm cu 77,44 mm cu 7,85 mm grosime, iar rezultatul este un dispozitiv care este mai gros decât iPhone 8 Plus.

În cele din urmă, avem iPhone-ul LCD de 6,0 inci, care măsoară undeva între iPhone X și iPhone 8 Plus la 150.91 cu 75,72 mm cu 8,47 mm grosime. De asemenea, dispozitivul este vizibil mai gros, probabil datorită în parte utilizării unui ecran LCD, mai degrabă decât al OLED mai subțire.

Toate acestea sunt pentru a corobora în plus zvonurile care sunt deja în sălbăticie, dar cu siguranță vom ști cu siguranță în câteva luni scurte. De asemenea, este probabil să vedem mult mai multe scurgeri înainte de atunci, așa că bucurați -vă de acest spațiu!

(Sursa: Macokatara)

De asemenea, poate doriți să consultați:

Note de lansare iOS 12 Beta 2, modificări: Iată totul nou

Descărcare: IOS 12 Beta 2 IPSW Link -uri, actualizare OTA lansată

Descărcare PUBG Mobile 0.6.0 APK, aplicația iOS a versiunii finale în limba engleză lansată, iată ce este nou

100+ iOS 12 funcții ascunse pentru iPhone și iPad [lista de rulare]

Descărcați fișierul de profil de configurare iOS 12 Beta 2 fără cont de dezvoltator

Descărcați IOS 12 Beta 2 IPSW Link -uri și instalați pe iPhone X, 8, 7, Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Cum să downgrade IOS 12 Beta la iOS 11.4 [Tutorial]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *