perifericul Kinect al Microsoft a fost cel mai rapid gadget din toate timpurile și a propulsat consola Xbox 360 a companiei Redmond la summitul consolei. Relocarea PlayStation Sony oferă caracteristici similare, dar pur și simplu nu a reușit să dea popularitatea lui Kinect, iar pentru aceia dintre voi care încă nu s-au implicat în interacțiunea-fest, puteți acum să obțineți propriul dvs. senzor Kinect pentru scăderea scăderii Preț de 109,99 USD.

Nintendo Wii, deși nu a fost considerat ca o consolă de top în ceea ce privește grafică, putere și performanță generală, a captivat pe mulți care l -au jucat prin implicare de interactivitate, iar Microsoft s -a prins cu siguranță pe asta atunci când a introdus Kinect la sfârșitul anului 2010.

Cu Kinect 2 în prezent în lucrări (împreună cu următoarea generație Xbox), compania Steve Ballmer dorește să se schimbe ca numeroase din gama actuală de produse, ca fiind posibilă fizic. Această noțiune a fost descrisă la începutul verii cu relocarea producătorului de software pentru a subvenționa combo-ul său popular de consolă. Se poate – doar la magazinele Microsoft – să achiziționeze atât Xbox 360, cât și Kinect pentru doar 99 de dolari, cu o taxă lunară mică care oferă membru Xbox Live Gold timp de 24 de luni.

În plus, Kinect tocmai a scăzut considerabil până la 109,99 dolari, deși noul preț se aplică numai celor care se află în stat. Așadar, dacă locuiți în SUA și ați căutat o scuză pentru a ridica un kinect în ultimul an sau doi, aceasta este o scuză la fel de bună ca oricare. Dacă nu locuiți în America de Nord, nu vă aflați, întrucât Microsoft a promis că deducerile similare de prețuri sunt pe cale pentru jucătorii din America Latină și regiunile Asia Pacific. Între timp, australienii și neozeelandezii vor înregistra prețuri scăzute începând cu 5 octombrie, dar cei din Europa, Japonia, Orientul Mijlociu și Africa nu vor primi o picătură de preț-cel puțin nu imediat-dar vom fi siguri că vom păstra Un ochi și vă anunță dacă situația se schimbă.

A fost cu amănuntul anterior la 149,99 dolari, așa că este o bucată bună de aproape o treime care a fost redusă de prețul de vânzare inițial din SUA. Nu așteptăm o reducere atât de bună în alte regiuni, dar Kinect a fost întotdeauna o valoare bună pentru bani, astfel încât orice modificare economisită este un bonus.

(via Majornelson)

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *