Este oficial oficial-Apple a folosit nota de deschidere a conferinței mondiale a dezvoltatorilor din acest an pentru a introduce noul iPad Pro. În plus, există, de asemenea, o actualizare la modelul existent de 12,9 inci pentru cei care aleg să aibă ardezia lor pe partea mai mare a vieții.

Noul iPad de 10,5 inci poate fi puțin mai mare decât versiunea existentă de 9,7 inci, dar încă cântărește la doar 1 kilogram și vine cu un afișaj spectaculos de retină, cu stânga și cea mai bună lunetă. Noul afișaj oferă, de asemenea, suficient spațiu pentru o tastatură pe ecran de dimensiuni complete pentru persoanele care doresc o experiență de tipare mult mai profesională. Din perspectivă accesorii, Apple va lansa, de asemenea, o nouă tastatură inteligentă actualizată, care va suporta mult mai mult de 30 de limbi direct la lansare.

Afișarea oricărui iPad va fi întotdeauna acolo unde se află atenția și nu este diferit cu acesta. Actualizările includ un afișaj de ton adevărat, cu o gamă largă de culori, reflectivitate ultra-scăzută și până la 600 de luminozitate. Există, de asemenea, o reînnoire a ratei de revitalizare maximă folosind o nouă tehnologie numită promovare, ridicând -o de la 60Hz la un 120Hz restant. Și, desigur, iPad Pro existent de 12,9 inci primește același tratament pentru a garanta că rămâne cel mai bine în clasă și nu este umbrit de noul model de 10,5 inci. Acest lucru va îmbunătăți, de asemenea, receptivitatea creionului Apple, scăzând latența la doar 20ms.

Ambele versiuni ale hardware-ului obțin un nou cip A10X Fusion, care este un procesor cu șase nuclee cu trei nuclee de înaltă performanță și trei nuclee de înaltă eficiență. Acest lucru este însoțit de un GPU cu 12 nuclee care oferă o îmbunătățire grafică de până la 40%.

Pentru cei care aleg să se plimbe cu un iPad care face fotografii, există și integrarea aceleiași camere video fantastice de pe iPhone 7, oferind aceeași performanță la nivel înalt. Există încărcare rapidă, un nou set de coperte inteligente frumoase și același nivel ridicat de performanță a bateriei cu care utilizatorii s -au obișnuit cu acest tip de hardware de la Apple. Atât modelele de 10,5 inci și 12,9 inci vor fi livrate cu 64 GB stocare de bază, modelul nou introdus începând de la 649 USD și modelul mai mare cu vânzare cu amănuntul pentru 799 USD.

Ambele modele pot fi achiziționate imediat și vor începe expedierea săptămâna viitoare. De asemenea, este adăugat la colecția de accesorii iPad de la Apple, este un nou mânecă din piele care include un buzunar pentru creionul Apple, precum și un caz separat pentru ultima vânzare cu amănuntul pentru 129 $, respectiv 29 de dolari.

De asemenea, poate doriți să consultați:

IMAC Pro a anunțat, IMAC existent primește reîmprospătare 2017

2017 MacBook / Pro / Air Specs, modificări, data lansării anunțată [Tot ce trebuie să știți]

Faceți cunoștință cu Apple HomePod: Caracteristici, preț, data lansării anunțată

Descărcați IOS 11 Beta 1 IPSW Link -uri pentru iPhone, iPad, iPod Touch Best acum

Compatibilitatea beta iOS 11 pentru iPhone, iPad, IPod Touch Dispozitive

Descărcați iOS 11 Beta 1 și instalați pe iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Descărcați profilul de configurare iOS 11 beta OTA fără cont UDID / Developer [Tutorial cum să faceți

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *