Mulți dintre voi pot râde de spatele gurii pentru a vedea o publicație ca aceasta. Nu mă simt prea confortabil! Într -o zi, la fel cum aruncam o privire asupra statisticilor de intrare de navigare ale blogului, precum și cu ochii lipiți de cuvinte cheie specifice, cum ar fi „Cum să configurați iOS ROM pe Galaxy S3”, „IPhone -ul intermitent ROM pe Samsung Galaxy S2”, „” Port iOS pentru Galaxy Ace ”, precum și așa mai departe. Peste 50 de persoane care vin zilnic pe un blog cu un rang tipic de pagină pe Google nu este ceva care trebuie ignorat atât de ușor.

Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de hotărâți să aprindă un ROM iOS la gadgeturi precum Samsung Galaxy S3 sau chiar S2? Pe de altă parte, o astfel de dorință este oarecum plauzibilă pentru proprietarii Galaxy Ace. Primele două smartphone -uri sunt mult mai superioare celui mai recent iPhone. Mă întreb dacă vreun tip de iPhone 5 crede vreodată că instalarea sistemului de operare Android în telefonul său.

Acesta este motivul pentru care am decis să fac această publicație pentru a șoca dragii noștri androideri cu un colț moale pentru iOS, cu veștile nefericite că nu există un astfel de port iOS pentru niciun tip de telefoane Samsung Galaxy din seria Samsung sau orice alt tip de alt Android dispozitiv. Dacă mori să simți iPhone -ul, am sfaturi destul de frumoase pentru tine. Oferiți -vă Android, precum și cumpărați un iPhone. Atât de ușor, nu -i așa?

Dar dacă simțiți că puteți face acest lucru fără un iPhone, precum și să rămâneți cu telefonul dvs. Android, mai am un concept mai frumos pentru dvs. Nu te mai distra cu conceptul existenței unui ROM iOS pentru Android -ul tău! Dacă vă puteți calma inima cu un stil iPhone (nu ROM), cu siguranță îl veți obține. Pentru aceasta, va trebui să vă înrădăcinați telefonul Android, precum și să configurați un ROM personalizat excelent precum MIUI sau CyanogenMod. Puteți naviga apoi pentru un stil iPhone pentru acel ROM specific, precum și veți putea să vă bucurați de aspectul iOS de pe Android. În prezentul articol, voi încerca să vă explic exact cum o puteți face cu adevărat pe gadgeturi precum Galaxy S3, Galaxy S2, precum și Galaxy Ace. Continuați numai dacă vă gândiți la această soluție pentru a vă potoli setea iOS.

Instalați ROM tematică iOS pe Galaxy Ace:

Dacă dețineți acest gadget Android de la mijlocul Samsung, puteți configura ROM-ul cu temă iOS pe dispozitivul dvs. Doar faceți clic pe linkul de mai jos pentru a vă îndrepta către tutorialul nostru util despre acest subiect. Vă rugăm să rețineți că pentru a clipi un ROM personalizat pe asul dvs. Galaxy, va trebui să vă înrădăcinați mai întâi gadgetul. Dacă v -ați abținut să faceți acest lucru, verificați și tutorialul nostru simplu de înrădăcinare.

Root -ți samsung galaxy as

Instalați IOS 5 Style ROM pe Galaxy Ace

Cum să obțineți aspectul iOS pe Samsung Galaxy S2:

De asemenea, puteți configura un stil în stil iOS pe Samsung Galaxy S2, intermitentând un ROM personalizat precum MIUI sau CyanogenMod. Deoarece sunt familiarizat cu orice tip de stil iPhone cu adevărat excelent pentru ROM -ul Cyanogenmod, vă voi sugera să configurați ROM -ul MIUI ICS pe Galaxy S2. ROM -ul MIUI în sine este ca un aspect al unui iPhone în cadrul cadrului Android. Dacă ați înrădăcinat deja dispozitivul, puteți configura direct ROM -ul MIUI pe telefon, respectând pașii furnizați în Tutorialul care respectă.

Cum să rădăcinezi Samsung Galaxy S2

Cum să configurați Miui Rom pe Galaxy S2

Descărcați teme pentru iPhone pentru MIUI

Instalați stilul iPhone pe Samsung Galaxy S3:

Mergeți la cele mai bune ROM -uri personalizate pentru Galaxy S3. Acolo veți descoperi linkul pentru a descărca cel mai recent ROM MIUI pentru dispozitivul dvs. Nu nu reușiți să vă amintiți să vă înrădăcinați gadgetul, precum și să configurați mai întâi ClockworkMod Healing. Fără a vă înrădăcina S3, nu veți putea să blocați un ROM personalizat pe dispozitiv.

Cum să înrădăcinați Galaxy S3

Descărcați cele mai recente MIUI ROM pentru SGS3

Descărcați teme iOS pentru MIUI

Dacă doriți un tip de asistență suplimentară pe subiect sau puneți o întrebare, nu ezitați să reduceți un comentariu de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *