aproape cărămidă, într -adevăr s -a produs ieri! M -am cutremurat la vene pentru o vreme când mi -am dat seama de seriozitatea a ceea ce se întâmplase asupra mea. Eul meu nici măcar nu m -a lăsat să mă aștept la o astfel de greșeală, însă a fost la fel de adevărat ca și eu în viață. Am fost proprietar al Samsung Galaxy S3 în ultimele luni. Înrădăcinată în prima zi extrem de mare, am pus mâna pe ea, precum și am anulat garanția dispozitivului. Sarcina mea de scriitor de bloguri tehnologice mă face să fulger, precum și să testez diferite rom -uri personalizate aproape în fiecare zi alternativă.

Ei bine, sunt un profesionist autoproclamat în înrădăcinare, precum și în activități intermitente, în special atunci când vine vorba de dispozitivele Samsung Galaxy, compun tutoriale grozave pe această temă. La fel ca și da, nu reușesc să -mi amintesc să avertizez oamenii să ia câteva măsuri de precauție, cum ar fi încărcarea gadgetului, să sprijine datele despre gadget, precum și să prezinte ROM, etc. Înainte de a se scufunda în astfel de lucruri. S-a spus că se poate avea un mușchi de câine chiar și pe spatele unei cămile. Nu țin minte într -o formă de grabă, mi -am pierdut toate „abilitățile”, cu toate acestea am făcut erori la fel cum ar face un noob.

A trebuit să testez un ROM pentru publicarea mea pe cele mai fine ROM -uri pentru Galaxy S3, așa că l -am descărcat, precum și am copiat pe cardul SD din afara dispozitivului meu. Prefer întotdeauna să stochez ROM, precum și GAPP -uri, precum și date de rezervă pe stocarea exterioară de 32 GB. Apoi am pornit telefonul în vindecarea Clockworkmod, ca de obicei. Date șterse/resetare din fabrică, partiția cache a respectat prin ștergerea cache -ului Dalvik. Tocmai aveam de gând să stabilesc ROM -ul când am ținut cont de faptul că despre S3 -ul meu arăta doar 4 GB capacitate de stocare goală din 14 GB, deși nu păstrasem niciun tip de date uriașe pe ea. În acest moment, am fost influențat de o dorință de a modela depozitarea interioară pentru a mă asigura că poate fi curățată.

Prin urmare, am deschis „montarea, precum și stocarea” și aleg alegerea „Format SD Card” pentru a obține un telefon super curat. Am ales „Da” pentru a trece la acțiune. Cardul SD a fost formatat cu succes, cu toate acestea, acesta a fost ultimul succes în întregul episod așa cum mă simt acum, nu atunci. Apoi am revenit la meniul primar pentru a configura ROM -ul doar pentru a afla că nu există fișiere/foldere deloc pe cardul SD exterior, unde aveam toate fișierele mele ROM. Oricum, m -am întors la meniul primar, precum și am încercat din nou să configurați ROM -ul, crezând că ar putea fi o eroare temporară pentru prima dată. Cu toate acestea, nu au existat date pe cardul SD exterior. Am repetat exact aceiași pași, din nou, precum și încă o dată nu sunt utilizate. De fapt, am formatat nechibzuit în afara depozitării.

Se spune, „nenorocirile sunt disponibile în multitudini” (Hamlet, Shakespeare). La fel ca și acest lucru este cu adevărat ceea ce avea să se întâmple cu mine. Întrucât nu -mi încărcasem telefonul pentru toată ziua, a rămas o putere de baterie extrem de scăzută la momentul în care am început. Toate un neașteptat, gadgetul a rămas fără baterie, precum și a fost oprit.

“Oh, Doamne! Ce avea să se întâmple în continuare? ”- M-am întrebat în timp ce mă uitam la Samsung Galaxy S3! Am simțit câteva picături de transpirație pe fruntea mea chiar și la o temperatură de 15 grade. Mi -am înconjurat noul telefon scump cu o garanție deja spațială? Voi, voi putea să-l revin la viață?- Acestea au fost îngrijorarea care îmi trec peste conștiința mea.

Nu aveam niciun tip de mijloace exterioare pentru a taxa gadgetul sau o baterie suplimentară. Am deschis panoul din spate al telefonului, am scos bateria, precum și am reinterizat -o. Am încercat să porniți telefonul în modul de vindecare CWM încă o dată, precum și din nou. Fiecare eșec de a porni gadgetul în vindecare a adăugat doar disperarea mea. Era ora 1 noaptea, așa că m -am dus la culcare, precum și am decis să încerc din nou a doua zi dimineață.

Când deschid ochii a doua zi dimineață, era ora 9.30. Amintirile nopții erau încă proaspete, așa că m -am prăbușit la telefon. Am scos bateria, precum și cardul de memorie exterior, precum și l -am introdus într -un suport pentru cardul de memorie. Mi -am început computerul, precum și am copiat datele ROM pe cardul exterior. Apoi a reinterizat -o, precum și bateria înapoi la locul lor, precum și a încercat să pornească din nou gadgetul. Mai degrabă în mod misterios, a arătat indicațiile de a fi pornit. Niciodată în viața mea, am fost atât de fericit să văd ecranul de bun venit al telefonului meu. Acum am putut vedea textele albastre pe un ecran negru pe care îl vedeți la intrarea în modul de vindecare.

Circumstanța părea acum să fie în comanda mea. Am oprit să „instalez ZIP de pe cardul SD”, crezând că bateria nu -mi va oferi mult timp, precum și gadgetul se poate opri din nou. Mizeria nu părea să mă părăsească. Când am procedat să aleg ROM -ul pentru a -l aprinde, vindecarea CWM nu a arătat datele ROM pe care le -am copiat. Am repornit vindecarea, precum și atunci am putut vedea fișierele. Spune -i mulțumirii lui Dumnezeu! Am strălucit ROM -ul fără niciun tip de întârziere, precum și am repornit dispozitivul. A pornit de data aceasta, însă, la fel cum a văzut ecranul care cere să indice în contul Google, telefonul s -a oprit din nou. Bateria s -a epuizat, oferindu -mi satisfacțianull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *