, cu Microsoft încercând cu disperare să comercializeze Xbox One ca mai puțin decât o consolă de joc, precum și mai mult un hub de divertisment, obținând material Furnizorii de servicii să sară la bord vor fi la fel de importanți ca să obțină titluri de jocuri de top pe mașină, precum și acum unul dintre cei mai mari jucători din joc este totul pregătit să transmită conținut TV.

Lansarea astăzi, precum și lansarea la Xbox, în timp ce ați verificat acest lucru, aplicația Verizon FIOS TV este o descărcare gratuită pentru oricine cu un abonament de aur online Xbox, deși, în mod evident, vor avea nevoie de contractele Verizon corespunzătoare în locație pentru a putea face ca magia să se întâmple.

Această magie va include streamingul pe web-ul canalului Syfy HD, Animal Planet, AMC HD, precum și canale HD Lifetime, pe lângă descoperirea importantă HD, precum și HBO HD. Asta înseamnă că fanii Game of Thrones vor putea să -și facă reparația pe Xbox One, în total cu toate beneficiile care vin împreună cu asta. Interfața aplicației este extrem de Xbox One, precum și se va forma bine cu alte oferte de pe platformă, care este importantă pentru ca brandul Xbox să avanseze.

În timp ce Verizon FiO nu este oferit tuturor celor din Statele Unite, afacerea de telecomunicații o desfășoară în mai multe și mai multe zone în mod constant. Dacă aveți noroc suficient pentru a avea FIO -uri, atunci nu cezi să nu vă preocupați de streaming de înaltă calitate, datorită acelei conexiuni web ridicol de rapide pe care ați stat. Norocos bătrâne!

Xbox One este la vânzare de aproape o lună, precum și se dovedește deja proeminent în rândul jucătorilor. A fi capabil să adauge funcții non-jocuri în consolă, cum ar fi această aplicație Verizon FIOS, va fi o situație semnificativă pentru platformă, în special cu PS4 Sony preferând să meargă veche instituând concentrându-se pe jocuri, mai degrabă decât pe mass-media, precum și pe divertisment pentru casă în general. Rămâne să se vadă care abordare va fi câștigătorul, dacă într -adevăr, fie domină peste cealaltă în timpul acestei generații. Cu toate acestea, istoria ne -a arătat că caracteristicile de divertisment pentru casă sunt cu adevărat cărți de modificare a jocului.

Cu o deficiență de noi jocuri cu nume mari la orizont chiar acum, s-ar putea să fie lucruri precum aplicația Verizon FIOS TV care îi distrează pe proprietarii Xbox One în următoarele luni.

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *