Cu acordul de astăzi, puteți obține o brățară de link -uri pentru Apple Watch pentru doar 18 dolari. Mai multe dimensiuni, precum și alegerile de culoare sunt oferite pentru a se potrivi gustului tău.

Este posibil ca Apple Watch să fi pivotat oarecum de la a fi un accesoriu de modă la o purtare de sănătate și orientare a sănătății, însă asta nu înseamnă că nu vă puteți bucura să faceți să pară excelent. Capacitatea de a schimba benzile este una dintre cele mai mari remize ale Apple Watch, în special gândindu -se la cât de simplu este de făcut. Dacă v -ați străduit vreodată să obțineți o trupă pe un ceas tradițional, veți înțelege ce înseamnă. În acest moment puteți economisi chiar și un pic de bani pe o trupă de link -uri cu aspect excelent pentru Apple Watch.

Trupa care se preocupă este disponibilă fie în gri gri, fie în negru, în funcție de culoarea dorită, deși cea mai ieftină dintre cele două este opțiunea de gri a zonei. Acestea sunt oferite în dimensiunea de 42/44 mm, precum și cu aproximativ 30% pentru a fi economisiți, nu puteți greși cu adevărat la fel de greșit aici.

Potrivit Blurbului pentru ambele benzi, acestea sunt „realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate (tip 304L), cu măiestrie rafinată, precum și un design elegant.” Cu siguranță arată destul de grozav, precum și cu un conector de oțel reglat fin pe ambele capete, ar trebui să descoperiți că aceste trupe se conectează la Apple Watch Nice, precum și în siguranță. Dacă sunteți îngrijorat să vă asigurați că acest lucru se va potrivi, este evident excelent pentru o încheietură de 140-205 mm.

Brățară impresionantă de legătură rezistentă la apă, care este atât superba de privit, cât și o realizare a ingineriei datorită linkurilor de metodă pot fi adăugate, precum și eliminate rapid cu instrumentul de îndepărtare. Se potrivește încheieturii de 140-205mm.

Deci ce mai aștepți?

Cumpără: OITTM Watch Band pentru Apple Watch Series 4, Zona de curea de înlocuire din metal din oțel inoxidabil Gri de la Amazon: 18,19 USD cu cod LVB7TJQJ | Preț original: 26 USD

Cumpără: OITTM Watch Band pentru Apple Watch Series 4, curea de înlocuire din metal din oțel inoxidabil Negru de la Amazon: 23,79 USD cu cod LVB7TJQJ | Preț original: 34 USD

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Jailbreak iOS 12.1.4: Downgrade to iOS 12.1.1 Beta 3, precum și jailbreak folosind RootlessJB, iată cum

Downgrade iOS 12.1.4 la iOS 12.1.1 Beta 3 pentru jailbreak [Ghid]

Descărcați link -uri iOS 12.1.4 IPSW, actualizare OTA cu patch -uri importante de eroare Facetime

Jailbreak iOS 12.1.4 / iOS 12.1.3: Downgrade Now ca Brandon Azad și -a lansat IOS 12.1.2 Exploit

Descărcați IOS 12.2 Beta 2 IPSW Link -uri, actualizare OTA lansată dezvoltatorilor

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați în cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *