, precum și Samsung Galaxy Note 4, pe care compania coreeană este de așteptat să o dezvăluie pe 3 septembrie, fanii smartphone -ului vor ține și ochii pentru Apple iPhone 6. Aparent Prezentat pentru o prezentare din 9 septembrie, receptorul a fost conceptualizat ad nauseam, deoarece am aflat pentru prima dată despre aspectul său de formă în urmă cu numeroase luni, iar cu evenimentul de lansare acum iminent, unul dintre designerii noștri preferați și -a încercat mâna să ne prezinte cu un vizual a dispozitivului în ambalajul său de vânzare cu amănuntul. Dacă ați ghicit despre cine vorbim, atunci veți ști probabil despre standardele sale ridicate în proiectarea conceptuală și dacă doriți să vedeți cum ar putea arăta iPhone 6 ca la mijlocul neasculării, alăturați-ne după pauză.

În mod obișnuit, iPhone -ul este adăpostit într -o cutie de carton mică, cu toate accesoriile și astfel de ambalate ferm și eficient. Cu toate acestea, cu iPhone 6 spus că preia un factor de formă asemănător iPod Touch, guru-ul de design Martin Hajek s-a gândit cum ar putea fi pentru iPhone 6 să ajungă în ambalajul din plastic al mărcii iPod.

În mod incredibil, designul slimline reușește în continuare să includă toate bucățile și piesele necesare pe care le -ați aștepta, inclusiv încărcătorul de perete, conectorul de diguri fulger, mugurii de urechi earpods și literatura. Deși un astfel de ambalaj ar funcționa eventual pentru piața americană și altele care folosesc priza cu două pini, trei pini din Regatul Unit și alte națiuni s-ar lupta probabil să se încadreze în ideologia lui Hajek.

Cu toate acestea, suntem foarte uimiți de acest concept de ambalare, care ne prezintă, de asemenea, o privire rezonabilă a iPhone -ului 6, în funcție de rapoartele și scurgerile la care am fost tratați.

Deși sosirea raportată a două noi iPhone -uri într -o singură cădere nu este fără precedent – compania a lansat iPhone 5C și 5s în tandem anul trecut – iPhone 6 pare să fie un dispozitiv de primii. De la afișajele de 4,7 și 5,5 inci până la factorul de formă rotunjit, asemănător iPad-ului, NFC și Wi-Fi / LTE îmbunătățit, suntem strânși pentru mult mai mult decât upgrade-urile perceptibile din ultimii ani și dacă aveți „La fel de încântat ca și despre sosirea sa iminentă, apoi asigurați-vă că rămâneți la curent cu acoperirea noastră de valoare aici, la Redmond Pie.

(Sursa: Martinhajek)

De asemenea, poate doriți să consultați:

Uimitorul randuri noi pentru iPhone 6 ne oferă o privire aprofundată asupra internelor dispozitivului

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *