, Apple ar putea fi pregătită să lase cartea SIM convențională în urmă, trecând la alegerea ESIM care este oferită în prezent ca opțiune.

Relocarea ar putea avea loc imediat ce în acest an, Wall Street Journal raportând că afacerea ar putea oferi o variantă ESIM a viitorului său iPhone 14 mai târziu în acest an.

Raportul notează că unele telefoane Android și-au aruncat deja tava fizică de cărți SIM, precum și în timp ce Apple ar putea parcurge exact același trase iPhone a oferit pentru cei care îl doresc.

De asemenea, sugerează că unii transportatori pot selecta dacă să ofere versiunea specială sau nu. Se pare că Apple ar oferi ambele opțiuni prin intermediul propriului său magazin.

Nu credem că Apple va lua metoda „Big Bang”-scăparea de sistemele existente, precum și transferul tuturor indivizilor în ESIMS-cu toate acestea, mai degrabă va introduce o variantă numai ESIM a noului său design nou-păstrând dubla esim-plus -NIDENȚĂ SIM SIM PENTRU PE PIEȚA DE MASE, precum și canalul său esențial al furnizorilor.

În acest scop, credem că afacerile de telecomunicații li se va oferi opțiunea de a stoca, precum și de a oferi o nouă variație a iPhone-ului ESIM, împreună cu modele de asistență dublă esim/fizică cu mult mai.

Beneficiul unui ESIM este evident – permite oamenilor să schimbe rapid, precum și să schimbe rapid transportatorii fără a aștepta o bucată de plastic pentru a se prezenta pe poștă. De asemenea, permite Apple să elimine o parte care se deplasează din proiectele sale, ceea ce ar putea face o suprafață internă pentru lucruri precum bateriile mai mari.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Jailbreak iOS 15.5 pe iPhone, precum și actualizarea condiției iPad

Descărcare: IOS 15.5 Final IPSW Links, OTA Date împreună cu iPados 15.5 lansat

IOS 16 Beta compatibile, precum și iPhone, iPad, IPOD TOUCH, dispozitivele

Descărcare iOS 16 Beta 4, Data lansării: Când Apple este de așteptat să -l semănat?

IOS 16 Beta 3 Descarcă link -uri IPSW pentru iPhone, iPad out acum pentru devs

Descărcarea datelor de profil iOS 16 Beta 3 a actualizării OTA fără cont Dev, iată cum

Descărcați linkurile iOS 16 Beta 3 IPSW, precum și configurat pe iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Puteți respecta noi pe Twitter sau Instagram și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *