Înțelegeți ce este mai cool decât un eveniment pentru iPhone? Două evenimente cu declarații iPhone, precum și exact ceea ce Apple are pe cărți pentru 10, precum și 11 septembrie.

Nu este material cu invitație la un eveniment la școala sa Cupertino la evenimentul din 10 septembrie iPhone, Apple a trimis astăzi invitații la Chinese Press, cerându -le să se alăture producătorului de iPhone pentru un eveniment la Beijing pe locul 11. Dincolo de textul chinezesc, invitația este exact la fel ca cea care a fost deja trimisă la presă în Statele Unite, ceea ce sugerează că stilul larg pentru cele două anunțuri va fi același.

Apple este de așteptat să dezvăluie iPhone 5s, precum și iPhone 5C săptămâna viitoare, acesta din urmă probabil se potrivește complet la o introducere în Chine. De asemenea, CEO -ul Apple, Tim Cook, a fost văzut, mergând la oficialii furnizorilor chinezi din întârziere, probabil cu un obiectiv de a arunca o ofertă care ar vedea iPhone -ul cu privire la cel mai mare transportator al țării, China Mobile.

De asemenea, Apple lucrează dificil să -și consolideze imaginea în China, marea piață prospectivă din regiune fiind ceva pe care Tim Cook pur și simplu nu îl poate ignora. Apple este raportat că se gândește la construirea unui studiu de cercetare, precum și la un centru de avansare în regiune, lucru susținut de diverse reclame LinkedIn de târziu.

Android -ul Google este în prezent în top în China, în principal din cauza adevărului că iPhone -ul nu are un furnizor oficial în țară. Dacă Tim Cook s -a ocupat cu siguranță de broker o ofertă cu China Mobile, atunci iPhone -ul ar putea fi introdus să respecte acel eveniment din 11 septembrie. Nu elimină dacă ambele iPhone -uri noi vor fi introduse în China, cu toate acestea, iPhone 5C este cel puțin un pariu destul de mare în acest moment.

Aceasta este prima dată când Apple a organizat un eveniment special doar pentru presa chineză, precum și poate semnala un nou focus pentru afacerea care merge mai departe. Dacă China poate fi convinsă să ofere iPhone -ului o șansă, atunci Apple ar putea fi pentru o cădere, precum și înainte de toate accesoriile, precum și vânzările de aplicații sunt adăugate la ecuație.

Actualizare X1: Conform AllthingsD, aceste evenimente vor fi lansări prin satelit, precum și vor avea loc și la Tokyo, precum și la Berlin, împreună cu Beijing.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Apple iPhone 5s, precum și iPhone 5c: Data lansării, preț, specificații [ceea ce credem că știm]

Descărcare iOS 7, precum și data lansării pentru iPhone, iPad, iPod Touch Tipped pentru 18 septembrie, conform fișierului scurs

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *