Apple nici măcar nu a dezvăluit încă linia iPhone 11, cu toate acestea, o nouă analiză a lanțului de aprovizionare sugerează că Apple se așteaptă la vânzări preliminare pentru iPhone 11 pentru Fii mult mai bun decât iPhone XS, iPhone XS Max, precum și iPhone XR din anul trecut.

Deși, nu se așteaptă ca diferența să fie atât de mult. Dar totuși, orice tip de îmbunătățire este o îmbunătățire excelentă, nu?

Într -o notă pentru investitori, Wedbush afirmă că mai există spațiu pentru a stimula producția trebuie să fie nevoie. Dacă, de exemplu, Apple aterizează pe un hit mai semnificativ cu linia iPhone 11.

Pe baza verificărilor noastre recente din Asia, credem că lanțul de aprovizionare al Apple intenționează pe 75 de milioane de unități pentru perioada preliminară de introducere a iPhone 11, care este un nivel minor față de ciclul său anterior pentru iPhone în toamna trecută. Observăm că există o capacitate în lanțul de aprovizionare de a aduce această producție de soiuri de sistem de perioade, până la 80 de milioane de iPhone-uri, în funcție de nivelul activității de cerere/precomandă de la jumătatea lunii septembrie.

Așa cum se întâmplă în mod obișnuit, Wedbush consideră că configurația CAM îmbunătățită a noilor iPhone -uri este locul în care oamenii vor vedea un motiv de actualizare. Cu toate acestea, s -a crezut, de asemenea, că unii indivizi pot aștepta până în 2020, când se așteaptă o actualizare mai mare de la pachetul general pentru iPhone.

Noua inovație a lentilelor triplice în iPhone 11 Pro, care va funcționa la unison pentru persoanele care fac poze, împreună cu unele abilități AI de generație viitoare dezvoltate în iPhone-urile din acest an, vor fi specificațiile cruciale prezentate în opinia noastră. Capacitatea video de pe versiunile iPhone 11 Pro va fi intensificată în mod substanțial cu o inovație autentică de timp care să recapăm, care pare a fi destul de excelentă în opinia noastră.

Apple urmează să dezvăluie mâine noua gamă iPhone pentru 2019. Un eveniment Apple Media va participa la The Steve Tasks Theatre, Apple Park, cu un nou Apple, de asemenea, la orizont.

(Sursa: Wedbush, Imagine de sus: iPhone 11 Redări)

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcare iOS 13 / 13.1 GM data lansată preconizată pentru iPhone, precum și iPad

Descărcați linkul iOS 13.1 Beta 2 IPSW, precum și actualizarea OTA pentru iPhone, iPados 13.1 Beta 2 pentru iPad

Cum să jailbreak iOS 12.4 pe iPhone X, XS Max, XR, iPad Pro, precum și mult mai multe utilizări UNC0ver

Downgrade iOS 12.4.1 la 12.4 pentru jailbreak, în timp ce Apple încă semnează firmware -ul

Cum să jailbreak iOS 12.4 Utilizarea UNC0VER 3.5.x [Tutorial]

Descărcare: iOS 12.4.1 Link -uri IPSW, actualizare OTA pentru iPhone, precum și iPad lansat

Cea mai bună Listă de situație Galaxy Note 10/10+ Plus: Chiar aici sunt must-Haves pentru protecție

Cel mai bun protector de ecran Galaxy Note 10 / 10+ plus? Chiar aici sunt alegerile noastre [lista]

Jailbreak iOS 12.4.1 prin retrogradare, precum și jailbreaking iOS 12.4, iată cum

Descărcați link -uri iOS 13 Beta 1 IPSW și configurați pe iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6S, iPad, iPod [Tutorial]

Puteți respecta noi pe Twitter, sau Instagram, și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *