cu mult mai bine de un deceniu în urmă, Facebook s -a născut, precum și ideea rețelei de socializare au fost redefinite. Mulți ani mai târziu, astăzi, rețeaua socială nu indică doar partajarea actualizărilor despre viața socială cu prietenii tăi buni cu cuvântul scris, cu toate acestea, cu o parte a celorlalte media, inclusiv imagini, videoclipuri, precum și alte tipuri de fișiere media. De asemenea, atunci când se referă la împărtășirea evenimentelor vieții tale cu imagini, ce metodă mult mai bună există decât să folosești Instagram!

Instagram, după cum știți cu toții, este un desktop, mobil, precum și un serviciu de partajare a imaginilor bazat pe internet, precum și o aplicație care permite persoanelor sale să partajeze videoclipuri, precum și imagini atât în ​​public, cât și în mod privat. Acesta a fost obținut de rețeaua socială Gigantic Facebook în 2012, precum și de faptul că atunci, atunci, a mers cu schimbări specifice.

Unul dintre punctele culminante ale experienței individuale a Instagram este „povestea”. Este într -adevăr doar un feed care arată videoclipurile, precum și fotografiile pe care le -ați împărtășit cu contul dvs. cu adepții dvs. (și alții, dacă articolele dvs. sunt publice). Cu toate acestea, lucrul despre aceste povești este că acestea stau la dispoziție doar 24 de ore, precum și apoi să fie șterse ulterior. Instagram nu permite indivizilor săi să recupereze o poveste veche, ceea ce este un pic pentru unii. Dacă sunteți unul dintre acei oameni care doresc să stocheze povești pe gadgetul dvs. la nivel local, atunci puteți face acest lucru cu ajutorul unei aplicații Android numită „Story Saver pentru Instagram”.

Să aruncăm o privire în detaliu la procedura de bază:

Trebuie să citească: Protejați-i pe tineri de stima de sine scăzută folosind o aplicație Android parentală de gestionare

Dacă aveți un smartphone Android, salvarea poveștii de Instagram a unui prieten pe telefonul dvs. este ușoară. Mergeți doar la magazinul Google Play de pe telefon, precum și descărcați o aplicație numită „Story Saver pentru Instagram”. Este o aplicație flexibilă, simplă de utilizat, care vă permite să descărcați, precum și să stocați povești Instagram (imagini, precum și videoclipuri) pe telefon.

După ce introduceți aplicația, va fi necesar să vă conectați la utilizarea acredităților contului dvs. Instagram. Când sunteți conectat, pagina primară va ecraniza toate poveștile pe care le -au publicat adepții dvs.. Cu toate acestea, nu sunteți restricționat doar la propriii adepți, puteți căuta poveștile altora, de asemenea, utilizând bara de navigare.

Localizați imaginea sau videoclipul pe care doriți să îl salvați, precum și apoi atingeți Salvați. Graficul ales va fi salvat pe gadgetul dvs. la care mai târziu puteți avea acces cu folderul aplicației din galeria dvs.

Nu ratați: 4 aplicații Android remarcabile pe care trebuie să le inspectați

Folosind procedura menționată mai sus, veți putea să stocați povești ale adepților dvs. pe gadgetul dvs., precum și să le inspectați mai târziu în timpul dvs. gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *