Ne întoarcem încă o dată cu o altă tranșă minunată a ofertelor noastre de tehnologie zilnică. Da, este corect, dar mai multe produse bazate pe tehnologie, pentru a putea naviga și cumpăra în conținutul inimii tale. Asigurați -vă că acționați rapid dacă vedeți ceva care vă place, deoarece aceste oferte zboară repede de pe rafturi.

Dacă sunteți în căutarea unei recomandări de la noi, atunci Ravpower FileHub merită cu siguranță luată în considerare la punctul de preț de 27 de dolari.

De asemenea, avem routerul de rețea Google WiFi Mesh pentru doar 100 de dolari, în scădere de la prețul obișnuit de 129 USD. Următorul este un difuzor Bluetooth cu o redare de 24 de ore și un preț de doar 26 de dolari. Există, de asemenea, un stand Apple Watch de 6 dolari, dacă sunteți în căutarea unei soluții de andocare rentabilă pentru purtabilă. Nu în ultimul rând, aveți șansa de a obține un jeton digital Xbox gratuit de 10 USD atunci când vă abonați la un membru Xbox Live Gold de 3 luni. Ca întotdeauna, asigurați -vă că acționați rapid pentru a apuca produsul la alegere din listă de aici, deoarece aceste oferte sunt de obicei sensibile la timp și sunt supuse nivelurilor de stoc. Bucurați -vă de economii!

Difuzor Bluetooth Anker Soundcore cu 24 de ore de joacă (26,99 USD, de obicei 79,99 USD)

V-ați dorit vreodată un difuzor Bluetooth care vine cu un joc de joc de 24 de ore, cu o singură taxă? Această minunată ofertă Anker vine cu estetica și designul produsului pe care l-am văzut companii de înaltă calitate folosind, cum ar fi Bose, dar vine la o fracțiune din cost pentru aceeași experiență audio îmbunătățită.

Cumpără: difuzor Bluetooth Anker Soundcore cu 24 de ore de joc de la Amazon: 26,99 USD | Preț original: 80 USD

Google WiFi Mesh Router Rețelele (99,99 USD, de obicei 129 USD)

Dacă vă aflați într -o poziție în casa dvs. în care nu puteți obține o conexiune WiFi decentă și de renume în toate domeniile, atunci cu siguranță trebuie să înscrieți serviciile hardware -ului Google pentru a vă duce acolo unde trebuie să fiți înțelept. Acest lucru conține un set de router pe care ulterior îl puteți extinde, dacă este necesar, vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a realiza acea conexiune de plasă Nirvana.

Cumpără: Google WiFi Mesh Retwaing Router de la Amazon: 99 USD | Preț original: 129 USD

Ravpower FileHub (27 USD cu cod promoțional, de obicei 32,49 USD)

De ce să cheltuiți bani pentru o jumătate de produs atunci când puteți cheltui o sumă minusculă de bani și obțineți o piesă de kit de toate cântările? Această mică bucată de hardware vine ca un cititor de carduri SD 5 în 1, un streamer de partajare a media WiFi Bridge Wireless Hard Drive WiFi Bridge pentru dispozitive mobile și oferă chiar o baterie de 3.000mAh încorporată pentru a vă încărca dispozitivele portabile din mers.

Puteți apuca FileHub pentru până la 27 USD folosind următorul cod promoțional la Checkout: M9432A8W.

Cumpărați: Ravpower FileHub de la Amazon: 27 $ | Preț original: 32,49 USD

Stand Aukey Apple Watch (5,99 USD cu cod promoțional, de obicei 18,99 USD)

Dacă aveți nevoie de un suport Apple Watch extrem de simplu și funcțional, care nu va rupe banca, atunci acesta este cu siguranță produsul potrivit pentru dvs. Este extrem de simplu și ușor de utilizat și chiar permite schimbarea Apple Watch în același timp.

Puteți apuca standul pentru cel puțin 6 USD folosind următorul cod promoțional la Checkout: VTS28K8W.

Cumpără: AUKEY Apple Watch Stand de la Amazon: 5,99 USD | Preț original: 18,99 USD

Xbox Live 3 luni de membru de aur – cod digital (24,99 USD cu token digital Xbox gratuit de 10 USD)

În mod literal, nu are niciun rost să fii proprietar Xbox One dacă nu ai acces la platforma Xbox Live. Acest cod digital de 3 luni vă oferă rapid online cu acces la tot conținutul online care vine cu jocuri compatibile cu mai multe. Cu siguranță este o afacere care nu trebuie ratată. Veți primi chiar un jeton digital Xbox de 10 USD gratuit cu această achiziție.

Pentru a folosi jetonul, asigurați -vă că urmați instrucțiunile stabilite în descrierea ofertei Perk din pagina de listare.

Cumpărați: Xbox Live 3 luni de membru de aur – Cod digital de la Amazon: 25 USD cu token digital Xbox gratuit de 10 USD

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *