iPad-ul Apple 2020 de 10,2 inci de la Apple este disponibil în prezent cu o reducere îngrijită aplicată. Dacă acționați acum, puteți achiziționa iPad 8 foarte bine cu o reducere de 30 USD aplicată.

Apple face reclamă versiunilor recente ale hardware -ului iPad ca fiind „capabil de încântare” și „surprinzător de accesibil”. Combină o capacitate remarcabilă cu ușurința de utilizare și versatilitate inegalabilă. Este livrat cu un cip puternic A12 Bionic și oferă suport pentru creionul de mere fantastic, precum și pentru tastatura inteligentă. După ce sunt utilizate, în esență, ajungeți cu un laptop de înlocuire incredibil de puternic și foarte portabil atunci când este utilizat alături de iPados 14.

De asemenea, Apple a devenit incredibil de important în ceea ce privește puterea iPad -ului și a construit această nouă rasă pentru a „lovi unele sarcini majore”:

Cu iPad, obținerea muncii este totul agitată și fără probleme. Editați un fișier în timp ce cercetați ceva pe web și efectuați un apel FaceTime unui coleg în același timp. Atașați o tastatură inteligentă de dimensiuni complete pentru o tastare confortabilă. Și pentru sarcini care necesită mult mai multă precizie, suportul pentru un trackpad sau un mouse completează experiența familiară multi-touch a iPad-ului.

Acest model special vine cu un ecran de retină de 10,2 inci, are boxe stereo uimitoare pentru o producție audio excepțională și vine cu un an inclus de Apple TV+ inclus. Este livrat cu durata de viață a bateriei de toată ziua și navigarea clasei de desktop prin browserul Safari îmbunătățit dramatic. De asemenea, obțineți acces imediat la peste un milion de aplicații și jocuri care au fost construite special pentru fantasticul iPad și iPados.

Sariți la linkul direct de mai jos pentru a vedea această afacere și introduceți -o în coș. Nu există coduri de reducere sau cupoane de reducere necesare pentru a atinge prețul publicitar, dar va trebui să acționați cu grabă dacă doriți să vă blocați reducerea disponibilă.

Cumpărați: 2020 Apple iPad (10,2 inci, Wi-Fi, 32 GB)-Space Grey (a 8-a generație) de la Amazon: 299 USD | Preț original: 329 USD

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcare: iOS 14.5.1 Link -uri IPSW, fișier de profil OTA împreună cu iPados 14.5.1 lansat

Jailbreak iOS 14.5.1 Folosind checkra1n, iată cum să [ghid]

Cum să downgrade IOS 14.5.1 și iPados 14.5.1 [Tutorial]

Cum să remediați IOS BAD 14 Battery Life Drain [Ghid]

Convertiți Apple CarPlay cu fir în fabrică în Apple Carplay fără fir în mașină cu ușurință, iată cum

Protector de ecran iPhone 12 / Pro cu sticlă temperată: Iată cele mai bune

Cel mai bun iPhone 12, 12 Pro Carcs cu slim, portofel, design ultra-subțire? Iată alegerile noastre de top [lista]

Cel mai bun iPhone 12 Small Screen Protector: Iată o listă care merită verificată

Cel mai bun protector de ecran iPhone 12 Pro Max: Iată o listă care merită verificată

Apple View ECG App Hack: Activați -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Ne puteți urmări pe Twitter, sau pe Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *