cel mai actual total MacBook Pro al Apple, cu propriul cip M1 al companiei este oferit în prezent cu o rată de actualizare aplicată. Dacă acționați acum, puteți pune stăpânire pe laptopul MacOS-alimentat pentru doar 1.219 USD cu 256 GB stocare SSD.

Dacă petreceți orice tip de timp de timp cu Twitterverse, atunci este posibil să fi văzut punditul de inovație preferat vorbind despre noul M1 MacBook de la Apple. Oamenii au efectuat teste de viteză, portând platforme pentru a lucra la el, precum și, în mod normal, doar cu privire la noul hardware în Buy pentru a -și anula performanțele, precum și pentru a vedea exact cât de mare este în comparație cu mașinile Intel.

Acum, cu această afacere, este șansa dvs. să puneți mâna pe ea fără a fi nevoie să plătiți prețul complet. Producătorul include cipul M1 conceput Apple pentru un „salt uriaș” în CPU, GPU, precum și pentru performanța care descoperă producătorul. CPU cu 8 nuclee oferă până la 2,8x performanțe mai rapide, ceea ce este deosebit de crucial pentru persoanele cu fluxuri de lucru intensive. De asemenea, obțineți o performanță grafică mai rapidă de 5x pentru aplicații, precum și jocuri care depind foarte mult de partea respectivă a lucrurilor.

Utilizează 8 GB de memorie unificată, stocare SSD incredibil de rapidă, care este creată pentru a vă permite să introduceți aplicații, precum și date într-o clipă, precum și un motor neural de 16 nuclee care servește învățarea avansată a producătorilor. Puneți toate acestea împreună cu sistemul de răcire activ, precum și până la 20 de ore de durată de viață a bateriei, precum și sunteți încredințați unui nou producător de mere, care duce performanța la nivelul următor, precum și lasă limitările Intel în urmă . Aceasta este o nouă epocă a MacBook, precum și este obișnuită cu dvs. cu o rată de reducere de 5% aplicată.

Dacă doriți să puneți mâna pe Apple M1 MacBook Pro supraalimentat, atunci este un proces foarte de bază. Doar accesați linkul direct de mai jos pentru a -l introduce în coș, precum și accesați fluxul de checkout. Nu există coduri de rată de reducere sau vouchere necesare pentru a realiza acest preț.

Cumpărați: Nou Apple MacBook Pro cu cip Apple M1 de la Amazon: 1.219 USD | Preț inițial: 1.299 USD

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcare: IOS 14.3 Final IPSW Link -uri, date de profil OTA împreună cu iPados 14.3 lansat

Cum să downgrade IOS 14.3 Metoda simplă [Ghid]+

Descărcare: IOS 14.4 Beta 1 IPSW Link -uri, precum și OTA împreună cu iPados 14.4 lansat

Jailbreak iOS 14.3 Utilizarea CHECKRA1N, iată cum să [tutorial]

Cum să reparați IOS 14 Baterie de scurgere a bateriei [Ghid]

Convertiți Apple CarPlay cu fir în fabrică în Apple Carplay fără fir în vehiculul dvs.

Protector de ecran iPhone 12 / Pro cu sticlă temperată: Chiar aici sunt cele mai bune

Cel mai bun iPhone 12, 12 Pro Situație cu design subțire, portofel, ultra-subțire? Chiar aici sunt alegerile noastre de top [lista]

Cel mai bun iPhone 12 Tiny Screen Protector: Iată o listă care merită verificată

Cel mai bun protector de ecran iPhone 12 Pro Max: Chiar aici este o listă demnă de verificat

Jailbreak iOS 14.2 Utilizarea Checkra1n, iată cum să [Ghid]

Cum să downgrade IOS 14.2 Metoda ideală [Tutorial]

Apple Bucurați -vă de aplicații ECG Hack: Permiteți -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Puteți respecta noi pe Twitter, sau Instagram, și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *