au tendința de a fi destul de ușor de rădăcină, iar Nexus 5 a urmat. Mulțumită lui Chainfire care a lansat instrumentul de rădăcină automată pentru Nexus 5 pentru a se asigura că un proces care este cât mai de bază. Așa că hai pe utilizatorii Nexus 5, este timpul să ne murdărăm mâinile și să preluăm controlul dispozitivului. Înrădăcinarea telefonului dvs. poate fi o sarcină descurajantă, dar cu aceasta vin beneficii mari și o serie de aplicații de acces la rădăcină, care ar putea fi capabile să facă lucruri despre care v -ați făcut doar pe zi. Pentru toți utilizatorii care nu și -au înrădăcinat deja telefoanele, vom deveni ideali pentru a putea începe să vă bucurați de beneficiile înrădăcinarea înrădăcinată, fără a întârzia în plus.

Avertizare

Acest ghid trebuie urmat foarte atent și răbdător. Orice abatere ar putea duce la un dispozitiv din cărămidă. Asigurați -vă că citiți fiecare pas complet înainte de a continua și permiteți timp pentru finalizarea proceselor. Mai mult, acest ghid nu garantează că procesul va avea succes și toate riscurile sunt asumate doar la discreția utilizatorului. Acest ghid este destinat numai pentru Nexus 5! Alte dispozitive nu sunt acceptate. Utilizarea incorectă a acestor fișiere ar putea duce la un dispozitiv Bricked. Sunteți singuri responsabili pentru orice consecințe care ar putea apărea în timpul procesului, nu vom fi responsabili pentru nicio deteriorare a dispozitivului dvs.

Înainte de a începe

Iată o mică listă de verificare care să vă ajute să vă pregătiți înainte de a începe

Asigurați -vă că bateria dvs. este încărcată la peste 60% pentru a o opri să moară și să corupe procesul.

IMPORTANT! Dacă Nexus 5 nu are un bootloader deblocat, instrumentul CF-Auto-Root îl va debloca și, în acest sens, va șterge aplicațiile și datele telefonului. Nu uitați să faceți backup pentru toate fișierele, contactele și alte date cruciale. Dacă ați deblocat bootloader -ul său, veți trece pe nevătămat.

Puteți descărca programul CF-Auto-Root de aici.

Descărcați și instalați drivere Google USB.

Porniți depanarea USB pe Nexus 5. Iată cum puteți face acest lucru.

Rădăcina nexusul 5

Începeți prin extragerea conținutului fișierului descărcat undeva convenabil, cum ar fi desktopul.

Opriți -vă Nexus 5.

Apoi porniți -l din nou ținând în jos volumul în jos + tastele de putere. Eliberați tastele când introduceți modul Bootloader.

Conectați telefonul la computer cu ajutorul unui cablu USB.

Faceți dublu clic pe fișierul root-windows.bat. Se va deschide o fereastră de comandă care vă va solicita să apăsați un crucial pentru a continua cu deblocarea bootloader -ului și înrădăcinarea dispozitivului.

Așteptați finalizarea procesului și faceți clic pe orice prompt de pe telefonul dvs. care apar atunci când vi se cere.

Veți vedea un bot Android Red și scripturi rădăcină care rulează pe ecranul Nexus 5. Doar așteptați până când dispozitivul se aprind.

Acesta este sfârșitul! Acum aveți un Nexus 5 complet înrădăcinat gata pentru a vă juca și pentru a obține recompensele înrădăcinate. Pentru a verifica accesul rădăcină, puteți descărca aplicația ROOT Checker din Play Store și o puteți rula.

[GooglePlay url = ””]
Lasă un comentariu mai jos pentru a ne oferi un feedback cu privire la experiența dvs. de înrădăcinare sau dacă aveți întrebări.

Credite: Chainfire

Citiți în continuare
Cum să ascunzi rădăcina pe Android și să treci verificarea SafeTynet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *