Amazon își face în mod liniștit serviciul de îmbunătățire a software -ului Echo, adăugând noi funcții și capabilități așa cum merge, cum ar fi capacitatea de a ajuta utilizatorii cu antrenamentele lor. Adăugarea actuală pentru a ajunge face posibil ca toate Echos-ul Amazon să citească cărțile Kindle către proprietarii lor, cu comenzi controlate de voce pentru lucruri precum începerea unei cărți noi și sărituri înapoi câteva secunde.

Noua caracteristică, de care Amazon i -a făcut pe utilizatori conștienți de o scădere de e -mail, vede Echo să obțină funcționalitatea de citire Kindle care să imite ceea ce era deja capabil pentru lucruri precum intrările Wikipedia și articolele de știri.

Alexa vă poate citi acum cărțile Kindle, folosind aceeași tehnologie text-la-vorbire care citește deja articole Wikipedia, articole de știri și înregistrări din calendar. Loviti înapoi cu cea mai actuală carte sau are ALEXA Ajutor cu povești de culcare pentru copii. Puteți comuta fără efort între ascultare și citire – porniți un ebook pe ecoul dvs., apoi continuați să citiți pe Kindle, Tableta sau Smartphone -ul dvs., ideal unde ați plecat.

Comenzile vocale, cum ar fi „Alexa, Citește cartea mea Kindle” și „Alexa, Skip Back” vor permite controlul lecturii, în timp ce cere o anumită carte după titlu trebuie să vadă că cartea este cea care este citită.

Alexa Voice comandă pentru a controla funcționalitatea de citire a cărților Kindle

Capabilitățile Alexa și Echo continuă să crească, dacă sunteți cu totul cu Amazon, atunci Echo este un dispozitiv care nu stă nemișcat. Chiar dacă nu aveți o adevărată bătaie pentru unul doar acum, nu știți niciodată de ce va fi capabil Alexa de mâine.

De asemenea, se zvonește că Amazon lucrează la o versiune mai ieftină și portabilă a Echo. Se spune că viitorul dispozitiv se încadrează în palma unuia.

Dacă nu aveți încă Amazon Echo, puteți pune mâna pe unul astăzi pentru 179 USD direct de la Amazon aici.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Acum puteți crea comenzi vocale personalizate pentru Amazon Echo cu IFTTT

Amazon Echo poate ajuta acum să găsească informații despre restaurantele și întreprinderile locale

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *