, cu două smartphone-uri noi, precum și o aplicație software cu totul nouă în iOS 8, chiar și persoanele de lungă durată ale gadgeturilor Apple au Am întâlnit ceva de o curbă de descoperire, precum și am făcut cel mai bun chiar aici pentru a vă prezenta câteva dintre cele mai bune sugestii, precum și tehnici care vă ajută să vă familiarizați cu diferitele caracteristici noi. cu condiția ca IOS 8 să fie probabil unul dintre cele mai considerabile salturi, deoarece primul iPhone extrem de foarte mare a apărut în 2007, totuși, există întotdeauna ceva de învățat, precum și dacă doriți să vă urmăriți rapid aclimatizarea cu actualizarea, Apoi, un nou videoclip care acoperă 50 de caracteristici remarcabile vă va suporta cu siguranță în mare măsură.

Videoclipul, care a fost produs de oamenii de la TechSmartt, este de 15 minute excelent, deși dacă doriți să faceți extrem de multe dintre acestea, cel mai probabil veți dori să faceți o pauză după fiecare sugestie despre care nu ați înțeles.

Acoperă o serie de implementări esențiale pe care Apple le -a făcut cu noul software, precum și astfel, util chiar și pentru cei care utilizează un iPhone mai vechi sau cu siguranță orice tip de iDevice care rulează pe iOS 8. Sigur, câteva dintre sugestii vor fi Inutil, dacă, să spunem, balansați un retină iPad Mini, cu toate acestea, dacă vă luați timp pentru a vizualiza cu clipul în întregime, sunteți obligat să descoperiți ceva de interes autentic.

Chiar dacă iOS 8 este la fel de bine și cu adevărat la noi-practic jumătate dintre cei care rulează gadget-uri conforme cu IOS 8 au apucat deja actualizarea-totuși nu se simte ca și cum s-a lansat complet. Există o serie de erori, în special pentru cei care rulează iPhone 4S antichizate, precum și, deși HealthKit a fost facturat ca un element integral în ecosistemul mai mare al Apple, care privește în viitor, aplicația pentru sănătate și wellness încă nu trage pe toți cilindrii.

În ciuda acestor kink -uri timpurii, la care Apple lucrează la rezolvare așa cum vorbim, există încă o mulțime de caracteristici interesante, practice cu care să începeți, precum și chiar dacă sunteți deja utilizat la iOS 8 în general, nu există cu siguranță nicio daune În apucarea unei cafele, precum și vizionarea acestui videoclip.

Cu 50 în total, suntem siguri că există ceva chiar aici de care nu ai fost conștient, așa că oferă -i un ceas, precum și împărtășește -ți gândurile prin canalele tipice.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Top 26 de caracteristici iOS 8 ascunse pe care ar trebui să le încercați cel mai bine acum

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *