Apple a lansat astăzi o tonă de noi actualizări beta, oferind designerilor o întreagă raft de noi actualizări la instalare. IPhone, iPad, Mac, Apple Watch, precum și Apple TV au primit noi betas ca parte a acestei picături importante.

Începând cu iPhone, precum și iPad, Apple a renunțat la iOS 14.2, precum și iPados 14.2 Beta 2 pentru dezvoltatori.

Această actualizare aduce o nouă alegere pentru a adăuga Shazam pentru a gestiona Center, pe lângă o interfață de gestionare a AirPlay 2 Refress. Actualizarea este în jur de 1 GB pentru cei care au IOS 14.2 Beta 1 instalat pe gadget -urile lor ideal acum.

De asemenea, Apple și -a continuat apăsarea de a -l pune pe macOS uriaș în mâinile publicului, cu Beta 9 oferit acum pentru descărcare. Nu înțelegem cu siguranță, cu toate acestea, ne așteptăm ca Apple să facă macOS -ul uriaș oferit publicului în următoarele săptămâni, astfel încât posibilul său este unul dintre ultimele betas care să afle din Cupertino.

De asemenea, Apple TV intră în acțiune cu TVOS 14.2 Beta 2 disponibil, în timp ce WatchOS 7.1 este, de asemenea, oferit și în a doua sa iterație beta. Toate aceste actualizări vin fierbinte pe calea celor mai recente lansări beta.

IOS 14.2 Beta în specific este unul fascinant, cu noile iPhone care ar putea fi livrate luna viitoare cu iOS 14.1 preinstalate. Nu ne așteptăm ca niciun tip de iPhone existent să obțină vreodată această actualizare, cu iOS 14.2 aterizând împreună cu noile iPhone -uri.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcare: IOS 14.2 Beta 1 IPSW Link -uri, date de profil OTA, precum și iPados 14.2 Beta 1 lansat

Cum să reparați IOS 14 Baterie de scurgere a bateriei [Ghid]

IOS / iPados 14 Compatibilitate finală pentru iPhone, iPad, IPod Touch Dispozitive

Jailbreak iOS 14.0.1 Utilizarea Checkra1n 0.11.0, iată cum să [ghid]

Descărcați IOS 14.0.1 Link -uri finale IPSW, date despre profil OTA împreună cu iPados 14.0.1

Remediați actualizarea iOS 14 a solicitat problema blocată pe iPhone, precum și pe iPad, iată cum

Remediați iOS 14 Estimarea timpului rămâneți blocat, iată cum este cum

Remediați iOS 14 OTA blocat la pregătirea problemei de actualizare, iată cum

Cum să downgrade IOS 14.0.1 [Tutorial]

Apple Bucurați -vă de aplicații ECG Hack: Permiteți -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Puteți respecta noi pe Twitter, sau Instagram, și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *