Este extrem de tipic să auziți despre venituri, precum și despre evoluțiile designerilor, precum și despre figuri proeminente în lumea jailbreakului, cu toate acestea nu este extrem de frecvent să auzim că auzim că auzim că auzim că auzim că auzim că auzim extrem de frecvent, auzim că auzim că auzim că auzim extrem despre ceea ce așa-numitul „naș al jailbreakingului” este la fel de mult ca în fiecare zi.

Jay Freeman, de asemenea, cunoscută de Saurik, nu este doar dezvoltatorul, precum și întreținătorul Cydia, cu toate acestea, de asemenea, are o serie de modificări, precum și pachete oferite care nu numai că fac jailbreaking continuu, cu toate acestea, de asemenea, oferă coloana vertebrală pentru câteva pentru câțiva Dintre serviciile de bază de care se bucură jailbreak -urile pe dispozitivele lor.

Unul dintre aceste pachete, înțeles ca Cydia Impacttor, a fost introdus în această perioadă în jurul anului trecut, cu suport pentru iOS 8, precum și acum a fost actualizat cu suport suplimentar pentru firmware, precum și chiar o modificare a numelui de pornit.

Tweak, înțeles anterior ca Cydia Impacttor, este acum înțeles ca Cydia Eraser, care este cel mai probabil mai mult un nume adecvat pentru pachetul, cu condiția ca performanța să o ofere. Pachetul este într -adevăr destul de distinct în lumea jailbreak, a oferit adevărul că facilitează procesul de nejustificat a unui dispozitiv. Da, așa este, dacă nu ați auzit de Cydia Impacttor anterior, atunci este o modificare creată de Jay Freeman, care a fost introdusă anul trecut pentru a permite indivizilor să elimine un jailbreak (inclusiv Cydia, precum și orice tip de modificări de jailbreak) de la acestea dispozitiv, ștergeți toate conținutul, precum și setările, precum și chiar tipul de readucere a gadgetului la o versiune stoc a aceluiași firmware pe care gadgetul a fost închis, făcând-o simplă re-re-rejudecarea sau să-l ofere cuiva pe un firmware care este prietenos cu jailbreak.

Este posibil să nu pară cu exactitate, cu toate acestea, atunci când vă gândiți că procesul nu are nevoie de utilizarea iTunes, precum și de a pune cu adevărat gadgetul la un stoc specificat pe același firmware care îi permite să fie închis din nou, începeți cu adevărat Pentru a aprecia exact cât de important este.

De atunci nu am mai auzit prea multe despre Cydia Impacttor, cu toate acestea, acum a revenit în proeminență cu această schimbare de nume, pe lângă o performanță, precum și o actualizare de compatibilitate, care acum o vede să sprijine iOS 9.0.x, deși într -o formă restrânsă. Această nouă versiune nu va funcționa cu adevărat cu acei jailbreakers noi care se bucură în prezent de prada pe care cel mai recent instrument Pangu Team le-a oferit pentru gadgeturi care rulează iOS 9.2-IOS 9.3.3.

Desigur, cei care intenționează cu adevărat să utilizeze acest instrument ar trebui să facă foarte în primul rând o copie de rezervă completă a oricărui tip de date de pe dispozitiv. Prin proiectare, Cydia Eraser are intenționat să șteargă orice de pe dispozitiv. Puteți respecta indicațiile despre exact cum să utilizați în ghidul nostru anterior aici.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Jailbreak iOS 9.3.3, 9.3.2, mai mult cu Pangu pe iPhone, precum și iPad [actualizat]

Fix iOS 9.3.3 Erori de jailbreak: Cydia se blochează, FaceTime nu funcționează, mai multe [FAQ, precum și ghid]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *