, când Mozilla a anunțat târziu în 2014 că va aduce în sfârșit Firefox pe platforma iOS pe care toată lumea s -a bucurat, în special pe cei care folosesc Firefox pe toate celelalte platforme. Acum, șase luni mai târziu, Mozilla trimite e -mailuri la câțiva norocoși, întrebând dacă ar dori să se alăture programului beta pentru Firefox pentru iOS în achiziție pentru a încerca să se dezlănțuie cât mai numeroase bug -uri înainte de o lansare publică.

Într -un e -mail care a fost primit de un număr necunoscut de oameni, Mozilla le reamintește utilizatorilor că eliberarea beta a Firefox va fi predispusă la erori și potențiale prăbușiri în timpul procesului de dezvoltare. Având în vedere faptul că astfel de lucruri sunt motivul exact pentru care sunt necesari testerii beta, Mozilla nu ar trebui să fie târâtă peste cărbuni pentru asta. Cu toate acestea, vom avea ceva diferit de spus dacă versiunea publică finală este la fel de proastă.

Potrivit e -mailului, testerii beta vor trebui să dețină un dispozitiv iOS cu iOS 8.0 sau ulterior instalat în achiziție pentru a vă ajuta, iar în timp ce versiunea Firefox care va ajunge pe iOS va fi în esență un ambalaj nou pentru Webkit, acesta va transporta și și Unele dintre caracteristicile utilizatorilor Firefox adoră, cum ar fi sincronizarea contului și a marcajelor. Ambele pot fi indispensabile dacă le utilizați foarte mult, iar faptul că le aveți la dispoziție ușor pe iOS va fi un mare beneficiu.

În momentul scrierii acestui lucru, nu a existat niciun indiciu despre momentul în care Mozilla intenționează să poată expedia Firefox în App Store pentru utilizare în masă, deși semnul că o versiune beta privată este gata să dea startul trebuie să dea speranță că dezvoltarea este cel puțin bine În curs de desfășurare în Mozilla. Utilizatorii Firefox ar trebui să doarmă bine în această seară, în siguranță, în cunoștința de care nu au fost uitate.

Firefox s -a încântat cu destul de mulți ani în urmă cu câțiva ani, dar cu Safari -ul Chrome și Apple de la Google, actualii mari titulari de pe iOS, browserul lui Mozilla s -ar putea să se alăture petrecerii puțin prea târziu pentru majoritatea.

Ați primit un e -mail de la Firefox pentru testarea beta a noului său browser pe iOS? Distribuie cu noi!

(Via: TechCrunch)

Asigurați -vă că consultați galeria noastră de aplicații iPhone și galeria de aplicații iPad pentru a explora mult mai multe aplicații pentru iPhone și iPad.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *